masssssssssssa

Tyvärr hinner jag inte skriva allt för mycket just nu !
Men mina dagar ligger till ungefär så här :

Jag har massa att göra och har en massa saker i huvudet. Hur jag än gör går det inte att rena det från otroligt många tankar ! Känns som man aldrig vilar!

Onsdag = Praktik 06.45 - 16.00 -> plugg
Torsdag = Tandläkaren -> plugg
Fredag = 06.45 - 16.00 - > ev plugg eller till louise och simon
Lördag = 06.45- 16.00 här ska man även fira sin underbara <3
Söndag = 13.00 - 22.00 och här fyller han år <3

Resten dycker upp så småningom men har ett lika fullspäckat schema nästa vecka, det är tuffa tider ! :(


<3

You´re my love, you´re my star,
you´re better than you think you are.
You´re so beautiful, you´re so hot,
you´re everything that i´m not.
You´re always glad, you´re always god,
you make me happier than I thougt I could.
You give me hope you make me see,
that it should be you and me <3

Ett sms som fick mig glad och förstå vad jag verkligen har, that´s love <3


första dagen

Så, då var min första praktik dag avklarad (Y) allt fick bara bra.
Min handledare, idag och två dagar till framåt, var super trevlig och lättsam :) Kändes lite konstigt i morse när man gick upp lite tidigare än vad man faktsikt brukar göra :P Men på något sätt kan jag inte låta blir att LÄNGTA tills den dagen jag ska få göra det ofta :P Jag vill bara bli klar ibland. . .

Det regnar i mängder och Desirée längtar tillbaka till grekland där hon befann sig tillsammans med Robert <3 härligt väder och massa klänningar på sig :D det gillade man ju bara sååå mycket. Nu sitter jag mest här och fryser. Blir att plugga lite här hemma när som helst för att sedan sticka till Johanna och fprtsätta pluggandet. Plugg plugg, arbete arbete, arbete, arbete, skola, plugg, arbete plugg, plugg, plugg, skolan, arbete, pluggg och så kommer det frotsätta fram till tenta och slutligen SOMMAR ! ohhhhhhhhhhhhh.

Nej nu måste jag faktistk verkligen börja så jag slipper ligga vaken med ångest (Y)



2007



like me?

Det är Tisdag idag och när man vaknade brevid sin underbara <3 så var det super fint väder ute! Solen sken och fåglarna kvittrade för fullt. En fin dag tänkta man :D ja en stund i alla fall för nu regnar det minsan :/ :) men lite fint är bättre än inget fint alls ! Efter man sagt farväl till Robert så sa man hej till Emelie :) Det blev att sticka till statoli och tvätta hennes efterlängtade bil till förljd av lunch på bullen och bönan :D För mig blev det bakpotatis med kyckling/curry och för henne en kyckling/bacon sallad (Y) :) när vi väl smält maten så klämde vi i oss vars en kaffe och kladdkaka :D mums på det minsan. haha.

Tiden gick och när jag blivit släppt hemma dröjde det inte länge fören jag drog mig vidare till Ystad för att träffa mina handledare jag ska ha nu under min praktik som sjusköterska :) det är tid att börja imorgon 06.45 :) tuffa tider att starta med ! Men jag hoppas jag kommer trivas och lära mig en massa :) Tyvärr fick jag praktiktid på my love´s födelsedag :/ <3 sorry. Hade mer än gärna velat fira din dag tillsammans med dig. Tråkigt att det blev som de blev men ska försöka göra något bra för dig.

Tanken var även idag att jag skulle kolla dessa ur läckra skor jag funnit på scorett, men när jag kom hem från bullen insåg jag helt plötsligt att jag inte hade råd med mina blivande 800 kr skor för tillfället :/ :P Det får vänta tills jag fått nästa bidrag helt enkelt! Men så kan det vara, inte att göra vid det tycker jag. Man kan ju få drömma.

Jag börjar även få panik inombord :S Jag har så mycket jag måste göra på så kort tid. Har skola, praktisk och en massa läxa :/ mår illa av tanken och kan knappt somna för att jag ligger och tänker på det. Känns inte bra alls. Måste lägga upp en planering så att jag hinner med det jag ska och gör det som behövs göras. Det är riktigt viktigt enligt mig och mitt samvete !





Ibland kan man inte annat än sakna detta underbara hjärta <3






Ystad - måndag

God dag gott folk :)

Idag har jag varit inne i Ystad på rundvandring, jag måste erkänna att det var faktsiskt ganska okej :)
Fick kort, nykel, och kort till gratis parkering (Y) perfa ! Det blev sedan frukost/middag med Robert och vi gick sedan en liten sväng på gågatan och jag hittade skor :'( MEGA nice ska jag säga. Bruna FINA sandaler på scorett för 800 kr :) ska in till Ystad imorgon igen så ska tänka på ddet tills dess.

Ikväll ska jag och Robert till Johanna och Kim och det ska vi för att jag och Johanna ska plugga mikrobiologi som vi har omtenta i för andra gången :p herregyd jag ber att vi kommer fixa det denna gången. HOPPAS! Sen blir det hem för att lägga sig. Får nog ta med någon fika så vi orkar med att plugga :D mohahahaa

Nej nu blir det att vara social :) 

cross på schemat

Det har varit en blåsig och lite kylig dag idag :/ fast ändå soligt i mellanåt minsan :)
Var på Ripa idag och kollade SM när Filip körde. I första heatet kämpade han sig upp på en tredje plats för att ha i början hamnat på en 16 så det var riktigt bra :D Andra heatet ledde han ett långt tag, tyvärr hände något med hans cross vilket gjorde att han kom på plats 14 :/ synd, och tråkigt när han låg så bra så ska crossen gå sönder (Y)

Det blev dusch när man kom hem och jag känner mig väldigt slö ! Pizza blir det till kvällsmat vilket ska bli gott (Y) så hilma gott. För att sedan återvända till den nyttiga vardagen :P haha ! Kan vara väldigt bra.

Imorgon blir det rundvandring på Ystads lasarett som jag ALDRIG varit på förr ju . . . ! På Tisdag är det dags för att träffa mina handledare och på Onsdag är det tid :D så spännande och pirrigt att helt plötsligt börja och praktisera som sjuksköterska. Känns lite skumt på något vis men hoppas på att allt kommer att ordna sig galant :D hihi.

Hej svej farbror frej :D

löööördag

Igår var man på fest i Vebröd hos Sandra som fyllde 19 år :D
Det var trevligt med god mat och god dricka förstås. Efter en tid blev det att dra sig mot Malmö för att forstätta festandet på Chili :) det var ett helt OK ställe. Kvällen slutade i alla fall med hamburgare på MAX ! det var mumsigt.
När vi skulle ta taxin hem sa vi såklart TILL veberöd . . alla i bilen somnade förutom jag och så märkte jag att vi körde en konstig väg. Men aja tänkte jag, det är säkert bara fel av mig, känner inte igen vägen. Sen såg jag en skylt där han körde mot Trellebog å väkte jag johanna och fråga om vi var rätt . . hon bara Ja så frågade jag honom hur långt det var kvar till veberöd han bara VEBERÖD? Ni skulle till Trelleborg. EH VA?! Eller inte. . . . . Lite nervös att han skulle ta trippelt betalt eller bara släppa av oss. Tur nog vända han och körde så vi kom tillveberöd och blev upphämtade av Emelie så vi kom hem helskinnade (Y) Klcokan 05.00 la man sig för att få sin sömn, skönt !

Lite mamma & dotter dag/kväll :D

Vaknade 11.30 och gick upp och åt rostatbröd :D riktigt mumsigt. Sedan såg jag och mamma klart filmen hon börjat se som jag redan sett. The Guardian :D den är så bra ! Sedan gick vi ut en runda för att luft oss vilket var härligt. Sen blev det en ny film :D Gisslan som jag sett många gånger men den är bra den med :D (Y)

Klockan 18.00 blir det Thai mat, såååååååååååååååååå gott ! Sedan chips och nötter senare :D hihih jag bara älskar sådana här dagar ! Emelie kommer också hit sedan en sväng och joinar oss :) mega trevligt så vi får höra vad hon hittat på ikea.

Nu ska jag fortsätta vara social :D


News!

Dagen nyheter!
Emelie Nilsson och Tobias Nilsson (om de är gifta? Tolka det hur ni vill) har idag fått reda på att lägenheten de tittat på är deras :D (Y) Ett stort grattis till er båda. Hoppas det blir en fin hall och ett fint kök om det är de ni siktar på :) hihi.

Jag satt faktiskt och funderade på det med att flytta. Jag är verkligen glad för att folk flyttar ihopa och respekterar det med hela mitt hjärta för jag tycker själv det är så kul :D men sen kom jag även fram till att jag tycker det är för tidigt och ändå har man själv spänderat 2,5 år med sin kille <3 Man går i skolan, jag trivs bra hemma och det blir så mycket billigare :) Jag kom även fram till att så lär det förbli ett bra tag fram över :D Grattis till Mig ! hih.
Även saker och ting förändras när man flyttar hemmifrån, men ingen har väl dött av en sådan förändring än :D eller?

Emelie har lovat mig  . . .  eller ja . . jag har lovat henne att hjälpa till med färger och sånt :D såååå roligt. Ser verkligen fram emot det. Och inte mins se hur den ser ut. Har varit i de lägenheterna förr men bara i de STORA ! Synd man inte fick se bilder på den bara :D Men men, en bild från förr i tiden kommer lite längre ner vet jag (Y)

Ikväll blir det minsan inte att ligga på "soffelugged" utan det blir att bege sig till Johanna Lammer för hemtenta (Y) Weeee OR NOT ! men that´s life, and i like it . . ibland. Nu ska jag faktiskt ta och sluta mina fina nyheter och kollar gamla grey´s, för maten blev försenad och är klar ca 17.20 MUMS :D 


Tröött?

Åter en fin dag :) lite blåsigt men jag klagar inte alls så länge solen lyser, värmer och ger dott om D-vitamin :D
Dagen blev inte så lång som jag förutspåt utan det kommer nog imorgon istället bara för det. Den gick hyfsat fort och förmiddagen var ganska intressant :) Kom en dietist och pratade om kost och motion. Fast mest kost :) Blev att köra idag också så det var nog lite det som inte gjorde det hela så långt heller.

Snart blir det motion för mig . . själv igen. Varken Johanna eller Emelie kan idag men jag brukar träna själv så ska nog kunna peppa mig lite :D Känner att jag kommer vara ganska trött ikväll så hoppas på att slockna direkt efter Grey´s och gör jag inte det så blir det absolut sex and the city . . kanske :P Om det inte blir läsa anatomi ? haha Vi får väl se hur det blir med den saken.

Igår när vi var på ridning i Ystad så sa jag det var teori, men gissa vad vi mer fick göra? :D Köra häst och vagn med de snabba, UR söta små schettisarna Jackie och Benjamin :D det var riktigt kul och man trodde det skulle vara svårt att köra men det gick hur lätt som helst. Gunillas häst Jerskarla fick sitt föl idag också, så söt han var den lille. Han skulle hetea Scherikan :D lite sött !

Nej, nu måste jag bege mig för känner för att gå till träningen med tanke på att det inte är så långt.
Kram på er!







mmm, gott ska det vara

Hej alles människor !

Måste säga att igår blev det Emelie Nilsson trots allt, efter många om och men med tanke på att hon var trött :P
Det blev glass med chokladsås och strössel :D Massa mums på det, fast det var lite kallt så slank det ner.
Idag vaknade jag 05.00 imorse och kunde inte somna om . . och jag som inte skulle ta bussen fören 08.40 så var det väldigt segt. Där låg jag och försökte pressa mig till sömns men ack nej. 06.30 gav jag upp ! Dagen har väl varit helt okej. Ikväll blir det till Ystad ridskola, ingen ridning idag utan det blir teori. Ännu mer "skola" fast inte riktigt samma sak :P

Imorgon känner jag kommer bli en väldigt lång dag . . Johanna ska inte med till skolan för hon skulle iväg på något annat. Jag ska vara i skolan från 10.00 - 16.00 vilket innebär att jag är hemma 18.00 så det blir ingen middag för mig inte :( i alla fall inte fören klockan 20.00 . . . trist värre. För 18.30 blir det träning. Vilken lång dag det kommer bli. Sorgligt, tycker synd om mig själv faktiskt :'( Nej, nu ska jag göra något vettigt, som att titta på maten och höra magen kurra.

 


Emelie, kossan och Desirée :D (Y)


Har ingen rubrik

Desirée har nu varit ute och gjort allt om ska göras.
Handlat och så vidare. Det har blivit en promenad i skogen tillsammans med Johanna, mamma och Bamse :)
Emelie fis ville också hänga på men det var jobb för henne och nu är hon trött stackarn.

Nu börjar man sakta bli hungrig, det blir spagetti och körrfärsås :D Det ska verkligen bli mumsigt. Kommer kränga så magen kommer att stå ut flera mega meter ! Något annat som hade varit riktigt gott hade varit mjukglass med chokladsås :D det hade suttit fint för stunden men senare kan man ju fundera på :P 

Jag har funderat på en sak till . . . jag vill fota mer. Mn har inget att fota :P så tråkigt och jag glömmer allt för ofta min kamera. Trist värre + att sen ska man lägga in dem också OCH förminska dem. Vilket arbete för några bilder :D

Nej, nu börjar det kanske närma sig middag . . som jag sagt innan består tv-kvällen av
* Biggest loser
* Top model
*Sex and the city :D


sunny

Härlig Måndag och har haft en härlig helg.
I Lördags var det fördelsedags fest för Emma, super trevligt och MEGA god smörgårsdstårta :D Det tackar man så hjärtligt för! På Söndagen sedan blev det att ta det lugnt nästan hela dagen för att börja kvällen hos Johanna och Kim. Det blev thai mat med de två och även Johanna, Filip och Robert :) Efter maten kom även André. Jag och johanna x 2 gjorde sedan kladdkaka med kolaöverdrag :D den blev super . . . not ! :P Den var god men kolan var så hård att man knapt kunde bita i den :O men mums ändå :D Lite chips blev det också så när man väl la sig för att kolla sex and the city avsnitt så var man UDER mätt ! Helt kalas :P

Idag blev det solning med Johanna, och nu kollar jag sex and the city :) Snart ska jag och Mamma ner och handla, eventuellt in om till Ystad också. Efter det blir det att ta en promenad i det fina vädret, fast lite kyligt i vinden är det. Känner inte alls för vattengympa idag så det får bli så. Ikväll blir det istället tv, och med det mear jag top model :D me lika alot lot :D

freeeeeeeeeeeeeedag

HÄRLIGT, med fredag :D gud vad jag har längtat tills jag kommit hem och jag är hemma!
Det är såååå super skönt, har inte längtat så mycket som nu och tyvärr blir nästa vecka lika jobbig :S :P Har varit på toppen humör från det att jag körde från Kristianstad, men så fort jag kom hem så slutade humöret vara glatt :S Fråga mig inte varför :/ men humöret gick ner från 10 - 2 !!! Blö på det.

Måste lägge in en bild på mosters (mitt) hjärte gull när han var en valp :D här är så sött den lille busen.


Gulle-gryn :D bilden får mig glad!


Solig Onsdag

Ojoj, vad länge sedan jag bloggade :S Har verkligen haft fullt upp hela påsken och sedan har det bara inte blivit något :) men nu är hon förhoppningsvis på G igen (Y)

Min kära syster har varit hemma från Norge - Stavanger vilket var trevligt, Mosters lille påg var också med :D lille rambo. Saknar dig redan din lille fjant. Och syster yster? Hade varit trevligt nu när du skaffat "sladd" till datorn att du lagt in lite bilder så man kunnat kolla :D

Måste berätta en sak jag och Johanna hörde i bussen igår, PINSAMT och TÖNTIG nligt oss båda :P Hoppas INTE att killarna vi umgås med nu gjorde så när de var i små pågarnas ålder. Det börjad med att de satte sig något stäte bakom oss, det gickinte att inte låta bli att höra. De var 3 st killar i 17 års åldern. Vi kan säga kille 1, kille 2 och kille 3.

Killen nummer 1 sa att: (vi kan kalla tjejerna Mia och Pia) "Mia är så jävla snygg, mycket snyggare än Pia!"
Kille nummer 2 " VA?! är du dum eller, hon är fan inte snygg"
Kille nummer 3 " Nej, har du typ ens sett henne?"
Kille nummer 1 " Ja, men alltså hon ser ju inte så bra ut på bilerna hon tar men i verkligheten är hon så jävla sexig ! "
Kille nummer 2 " hahaha, hon är kort ! "
Kille nummer 1 " haha, ja vadå då? Hon kan stå upp när hon suger av min K*k"
Kille nummer 2 " Hahaha, ja det kan hon ju göra"

Så där höll killarna på ända tills två av dem ÄNTLIGEN hoppade av i BRÖSARP ! Min första tanke var att ja herregud det förvånade mig inte ;) hahahaha Stackars tjej de pratade om, och killar seriös? Väx upp ! De pratade om mycket mer grova saker och använde sina ord mycket väl :I :O men lite för mycket att ta upp på bloggen här så ni får vara utan detta goda :P Sorligt värre ;)

Det blir köttbullar till middag som min gammel mormor har gjort, det ska bli så himla mums :D Det blir tyvärr ingen träning idag för Desirée :( Ingen ville träna med henne. Emelie dissa för hon skulle färga sitt hår, hon hade utväxt "buhu" :P hahha Johanna kände inte ALLS för det heller, det är ju fint väder tyckte hon. Så blir att gå ut en runda efter man ätit. Sant är det ju fint väder också, synd det blåser så mycket bara.

Nej, nu är det gamla avsnitt av Greys så det ska jag se innan det blir de nya ikväll 21.00 :D

Puss på er !


RSS 2.0