lördag

Hej Folk :D

Det är lördag, jag är ledig och det är sååååå lycklig ! Det finns absolut inga läxor att göra fram till Onsdag, hur skönt kan det inte vara?

Ikväll kommer Robert <3 och det bli massa mys :) MELODIFESTIVALEN, jippi :D men stackars Robert som har noll intresse, men thats life, honey ;) Vi har en viktigt uppgift framför oss :P Vi ska vara hund passare idag !! Bamse-man kommer ikväll :) Men Robert lär komma senare med tanke på att han var ute och roa sig igår :O :P haha ajaj, hoppas du mår som du förtjänar :D

HEJDÅ !

we

Det är Måndag och veckan har bara börjat, inget att vara sorgsen över beroende på hur man ser det :P Jag vill bara bli klar med det jäkla paperet !!!! Men imorgon är det sista dag så vi får minsan ta och bli klara !

Jag ser fram emot helgen faktiskt, vila upp sig lite sen blir det att träffa Robert :)

Nej, jag har egentligen inget att skriva idag :P  så ha de bra !

Me <3 melodifestivalen

Då är det lördagen den 20 fedruari idag, tänka sig !
Tiden går i samma takt som alltid annars :) Dagen har beståt av skol, JA en lördag, då det var omprov. Jippi.
Får väl se vad det leder till.

Var även i Hammenhög på kyrkan för att kolla blommerna sen Caspers begravning, strålande. Har hört massa finnt om det, du är saknad av många, du hade en massa vänner !

->  Ikväll består dagen av melodifestivalen tillsammans med Emelie :D Me <3 melodifestivalen!
Jag kan inte hjälpa det, många tycker det är trams bla bla och jag kan i för sig hålla med om att alla låtar är ju inte precis super :S men många sätter sig bara ihuvudet :D  Vad det blir att bjuda till får tiden avgöra :P Efter melodifestivalen känner jag på mig att det blir filmen FAME ! och den gillar man ju mer än något. Lördagen blir nog en bra lördag.

Puss ó kram på er !

fredag fredag fredag

Då är det Fredag, jag ÄLSKAR Fredagar ! Särsklillt när man har egna studier hemma och kan då bestämma sin tid själv. Det känns så skönt att man har hela helgen framför sig nu att bara njuta och ta det lugnt. Jag vill inte ens tänka på nästa vecka under denna helg och det ska jag försöka att inte göra :D

Jag har i alla fall precis pluggat klart på vad jag ska denna veckan så nu håller jag helg, hur skönt är inte det liksom?
Kvällen består av att sticka ut och äta tillsammans med vännerna sen blir det kanske någon drink eller två :D vem vet hur kvällen slutar men jag känner på mig att den kommer att sluta bra. Det kommer bli gó mat och gó dricka med gott sällskap, och det är de som är huvudsaken för mig ;)

JAG ÄLSKAR FREDAGAR :D <3


lycka


snö onsdag

Ja, idag har jag faktiskt varit duktig men samtidigt inte !
Plugg stod på migg schema idag (alltså hemma) och så blev det också. Har suttit vid datorn inprincip sen klockan var 09.00 och hållt på med mitt arbete, men jag har också fastnat ca 1000 gånger vilket gjorde att det hela inte riktigt blev som tänkt! Men men, bit ihop, lägg ner det och kör på när det känns bra igen.

Igår var det klipp (jag tänker INTE kommentera min klippning ! så är det bara och ni fattar nog haha) sedan blev det lunch på bullen med Emelie, plugg med Johanna och sist ridskola.
Ja ni hörde rätt, jag och Johanna har börjat på ridskola :) jag har ju haft häst och ridit mycket förr precis som JOhanna så det gick bra :) Lite ovan, en gång när vi skulle hoppas höll jag på att trilla av :P haha ajaj man får passa sig.

Jag har i alla fall guda träningsverk som gör ont så jag kommer antagligen vara halv död efter kvällen träning med skivstång ! Men det är nice :) Nu ska jag ta tag i mig själv innan middag :D


AH, HJÄLP !

Herregud vilket problem det ska blir när man ska klippa sig :O :P
Desirée, alltså jag, har länge funderat på att klippa lugg. Men precis som den mes jag är VÅGAR JAG INTE ! Jag ska klippa mig imorgon och jag har såååååån ångest :P haha helt sjuk alltså. Johanna Lammer tycker och Emelie Nilsson tycker, för det växer ut igen säger de :P JA om hundra år? Robert kommer inte gilla det någonstans, hans kommentar när jag sa att jag funderade på det var " Ja, det kommer nog bli fint . . . men inte finare än det du har nu . . eller ja detta är finare alltså" haha och en annan kommentar var " ens ansikte blir så konstigt, inramat" Ja, men jag ska ju göra som jag vill . . men gör jag det blir jag en mes :P att det kommer liksom inte att bli av, så är det bara det kan jag lova !

Men låt tiden ha svaret, för just nu vet jag inte något själv. Detta blev nästan ett konstigt inlägg för den har ingen mening någonstans :P men kul ändå. Pusselipuss!

RSS 2.0