:)

Vilken rugg dag, när är det tid för sol och värme?
Vi har köpt nya solstolar och man bara längtar tills man kan lägga sig i dem och att poolen är fylld med vatten :D Ligga där och bara njuta av allt (Y) Idag har dagen som vanligt, eller jag kanske inte som vanligt men ändå, av plugg. Det har varit helt okej faktiskt. Jag är riktigt frusen idag så jag önskade soppa till middag och så fick bli :D Längtar massa, mums !

Tänk att det snart är 1 år sedan man tod studenten. Känns helt overkligt :S Man kan inte riktigt fatta att tiden går så fort den gör och ändå önskar man ibland den gick snabbare . Man kan aldrig bestämma sig hur man vill ha det. Men egentligen . . hur vi än vill så går tiden i den takten den alltid gjort och vi får helt enkelt leva med det :) tack och lov ! Kollar på bilder när man stod där på trappan, vilken känsla. Man tänkte att nu börjar ens liv och man kan bara själv bestämma vad som kommer komma ut av det. En mängd saker har redan skett sen studenten. Vissa har flyttat, vissa jobbar, andra fortsätter i skolan, några har fått barn och andra har lämnat oss <3

Nej, nu tyckte jag minsan jag hörde dörren där nere. Det innebär att pappa är hemma och det är mat :D Ikväll blir det nog lite plugg till minsan sedan top model :D me like!



rain?

Idag bestod en lite del av dagen skola, inte alls länge så det var inget som var värst jobbigt :) Varit underbart fint väder i för middags men vände dock tvärt som ni alla märkt i eftermiddag.

Just nu är jag i väntan på att min gammelmormor ska komma hem så jag sedan kan bege mig och fira hennes födelsedag i efterskott lite :) Kan nog bli trevligt. Har varit inne på lite internet sidor och tänkte beställa kläder men sedan var det en av sakerna jag inte kunde bestämma mig för och mamma var inte hemma :P behövde hennes åsikt.

Snart är det tid för sommar förhoppningsvis, kan knappt bärja mig tills det blir varmt, man kan sitta ute och grilla och dricka vin :) mums så mysigt. Therese kommer hem i slutet av Juli tillsammans med älsklings rambo ! Ska bli massa mys. Eventuellt ska man så klart fira fördelsedagen också :) så i nästa vecka blir det att sätta sig ner och kolla upp vilka som ska få äran att få en inbjudan :D mohaha, sedan måste man GÖRA en inbjudning också :/ jobbigt det blev. haha.

Ikväll blir det bara massa mys hemme för imorgon och på söndag blir det som sagt jobb 06.45 - 16.00.
Under kommet lite gamla bilder på mig och underbara, efterlängtade Bonzo som valp <3




 








En vanlig Torsdag

Arbetar och står i, det är så det ska vara minsan :)
Imorgon skulle jag egentligen varit ledig, men ack . . . istället blir det till att åka mot skolan och ha genomgång av ett prov. Jippi. Men liten sovmorgon blir det ju i alla fall :) Praktiserar lördag och söndag. Längtar verkligen till sommaren. Ska bli super.

Plugg står på schemat ikväll igen, hoppas på att jag orkar mer idag. Är verkligen slut när man kommer hem och har noll motivation. På lördag ska man även till mormor och fira morsdag som är på söndagen. Ska bli trevligt, och då lär det bli mums mums mat :D hihi. På söndag ska man plugga och kolla tv kvällen lång !!! (Y)
Min gammel mormor fyller år idag, Grattis :D Nej nu beger jag mig (Y)


P.S.

Mitt schema var INTE bra :@


(Y)

Då är det minsan inte många praktiker kvar om man tänker efter :D Jag trivs super men ska ändå bli skönt att få i alla fall LITE mindre att tänka på. Om man bortser från att jag jobbar idag så återstår 6 dagar kvar (Y) och i skolan 2 tentor! Jag fasar verkligen :S man blir så deppig av tanken att man går in i en annan värld :( blö !

Hade mys helg med mamma :) tack för att du finns och för att du alltid förstår. Älskar att ha en sån familj jag har. Är tacksam varje dag även om man inte alltid är sams. Man måste ha sådanna dagar också. Men är tacksam för en super helg tillsammans med mammsen i alla fall <3 det har varit guld värt.

Nej, nu ska jag kolla upp lite saker så jag får det gjort :) Sedan blir det plugg ikväll. Full rulle med arbete imorgon (Y)


gammalt !

Förresten . . . nu när jag sitter vid denna gamla datorn i hallen kollade jag gamla dokument. Fy vad pinsamma vissa är :P Står värsta kärleks förkaringarna och en massa dikter man gjort xD hahaha hur, vad, när och till vem kommer jag inte nämna något om ! No way ! Fast jag hittade en dikt som var mega sorglig jag gjort :/ inte jätte bra skriven och lite konstigt formulerad :P men antagligen gillade jag den då. Den hade absolut blivit omgjord om man gjort den idag, fast tror inte jag gjort en sådan sorglig idag. Neda får ni den deppiga dikten i alla fall. 

Vem bryr sig om man dör, när ingen ändå hör?

Vem bryr sig om jag bara försvinner, när ingen ändå med mig hinner?

Vem bryr sig om jag bara går, när ändå ingen mig förstår?

Vem bryr sig om jag inte kommer igen, när ändå ingen vill ha mig sen?

Vem bryr sig om jag bara gråter mig till sömn, när jag ändå bara kommer vara bort glömd?

Vem bryr sig om jag går till ljuset, när jag ändå kommer trivas i det underbara suset?

Vem bryr sig om jag aldrig återvänder, när ingen verkar bry sig om vad som händer?

Nu jag tänker göra det ni önska, hoppas in ljusets eviga grönska!


ahhh

Då är det Torsdag och det innebär en ledig Fredag :D så gott! Jag ska göra så lite som möjligt för sedan blir det praktik lördag och söndag ! Blev kväll igår och morgon idag, sen kunde man ju tyvärr inte somna så fort heller men vad hade man förutspått? Jag är i alla fall mega trött nu och har inte det minsta lust till plugg :/ man arbetar, kommer hem och pluggar. . . jag vill det ska blir sommar. Min ork finns INTE !

I helgen (alltså förra) var man på Johanna´s 20 års kalas :D Tack för en super trevlig fest med god mat och trevlig musik. Jag hade verkligen skoj :D

Nej om man ska ta och skaffa sig något att göra, har ju absolut ingenting :O

Schema och planering!

Hej Alla männsikor !

Som man inte har skrivit mycket nu för tiden? Praktik och skola tar det mesta av min tid, det är väl så livet är menat att utspela sig. Eller? Desirée har i alla fall väldigt stora halsmandlar som ömmar, en rinnande näsa och en början till kraftig huvudvärk. Detta vill vi inte ska komma att bli värre nu när jag snart har 5 dagars ledighet fullspäckad med kalas och fest + en hemkomst ---> sis ! Ikväll blir det i alla fall praktik precis som imorgon kväll också. Så ett litet mini schema inför ledighet kommer undet.

Måndag - Praktik 13.00 - 22.00
Tisdag - Praktik 13.00 - 22-00
Onsdag - Skola 10.00 - 14.30 (Johanna fyller år :D) fira min kusin Felix.
Torsadg - Fira min farmor på eftermiddagen, kvällen blir kanske överraskning? :)
Fredag - ett ? :D
Lördag - Party, fira Johanna för hon fyllt 20 år :D
Söndag - sova?
Måndag - bara må gott :D

solen?

ÄNTLIGEN har jag en ledig dag och den är just idag :D guuuud som jag har längtat.
Detta kunde nästa inte bli bättre men onsdag, torsdag och fredag jobbar jag från 06.45 - 16.00 så man har en del dagar framför sig och kan knappt längta med till fler lediga dagar :/ tycker det är mycket just nu.

Idag började dagen i alla fall med klippning vilket jag LÄNGTAT efter det med :D helt kanon. Det blev lugg en tid till, sen får det vara nock ! Börjar bli lite trött på den :P mitt hår blev åter ganska blont nu inför sommaren vilket är en lite (Y) Efter frissan som gjorde min börs smal åkte jag till Emelie Nilsson för att äta scones :) det var mycket gott ! Det blev sedan en runda till Bo Ohlsson och till sist . . . mjuk glass på bertils :P ajaj, jag blev mätt :D Nu är man inne om en sväng på datorn innan det är tid för plugg. Måste måste måste. Ikväll blir det att åka till Ystad tillsammans med Johanna Lammer för att rida :) det är nice !

Nej, nu får man ge sig om man ska kunna börja någon gång :D

RSS 2.0