.

Tid att lägga sig gott folk, upp om 5 timmar ! Alltså klockan 03.00, söta drömmar :O ;D



<3

Imorgon gäller det, då börjar färden mot Norge till min syster i Stavangern :D
Det är jag och min underbara älskling, det blir bussen först från Malmö till Oslo från ca 06.00 - 13.50 sedan blir det tåg från Oslo till Stvangern 15.00 - 23.00. Det kallar jag en färd :P Men nog ska vi kunna roa oss, snart ska vi kolla på Idol och bara njuta av varandras sällskap !



Heavens gift to the world <3


Gårdagens thai bilder









God morgon

Idag hade jag sett fram emot en god sovmorgon då jag egentligen inte skulle börja fören 13.00 ! Men ack då, så blev det inte. Vi måste förbereda vårt arbeta som ska redovisas på Torsdag, så vad gör man inte? Man ska glädjas åt det lilla, det har jag fått lära mig. Dagen känns nu helt full proppad och det känns som Desirée KOMMER få panik ! Hon kommer inte vara hemma förens klockan 17.00 (tidigast?) sen är det ner och lämna böcker sen låna en ny. In till Ystad och växla pengar då hon även ska hämta sitt bagage (Robert <3) Det blir sedan hemfärd och sist mat. OCH SEN har jag ju min packning också ! Imorgon lämnar jag och Robert Sverige för att bege oss till min syster i Norge. Vi ska ha massa mys fram till Söndag och det ser jag fram emot !

 - Igår var jag och Emelie på Thai och åt gott ! Prat blev det och sedan idol. Emelies favorit fruar fick också ha en liten plats i bilden :D Bilder från kvällen kommer senare ikväll, förhoppningsvis :D




DAGENS !


08.00

Gud vad jag känner mig duktig just nu !
Jag gick upp 08.00 för att klockan 08.30 sticka och träna med Johanna Lammer, där var ganska mycket folk men träning blev det. Cyklade sedan hem och nu sitter jag här ny duschad och klar för en snar färd mot högskolan. Vi börjar inte fören 13.00 idag precis som imorgon, så lär antagligen inte vara hemma fören 17.00 :S :) Ikväll blir det att umgås med Emelie :) trevligt tycker jag ! Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, men det löser vi som alltid. Nej, nu måste jag äta frukost för det har jag inte hunnit med än :D men gott ska det nu bli !


Dagens outfit !



26 September






























stor lördag, liten söndag

Ojoj, väldigt kass på att uppdatera min blogg men har haft full rulle. Eller igentligen inte mycket att göra, men inte haft den tiden så jag kunnat sätta mig framför datorn helt enkelt. Dagen igår blev faktiskt bra, folket kom och middagen tog lite längre tid än väntat, men vad gör väl det :) Det blev kyclingFilé med chips på toppen, mums ! ris och sallad. Sedan fanns där förstås gott och dricka med snapps till det ;) Vi satt och snackade, hade allmänt trevligt och njöt av en god Lördagskväll ! Efter en tid så blev det pingis :D (min kära pojkvän äger än så länge ett pingisbord) och så här gick spelet till som vi spelade :

- Man var 4 st, två på varje sida som lite "lag". Man hade vars ett glass och det ställde man i hörnan på bordet, Sedan började man spela pingis som vanligt. Om man prickade motståndarens glas så det sa PLING så fick personen dicka halva glaset (den som ägde glaset på sin sida alltså) Hamnade bollen där emot I glaset var man istället tvungen att dicka upp ALLT ! Missade man bollen eller hamnade i nät blev det en klunk ! Hårt, eller vad säger ni som var med? ;) Jag tyckte det var trevligt och kul, även om det blev ett resultat av att vi välte dricka på golvet och glas gick i sönder ! hahaha

Bilder kommer in lite senare, har dock inte så många, men får bli de jag har, så då får ni titta och njuta av rumpor och ett ljushuvud :D

Nu blir det bara att ta det fortsatt lugnt, ska bara känna av att kvällen är lång ! Blir nog cold case klockan 21.00 på kanal 9 eller så blir det film. Har inte riktigt bestämmt mig än. Puss på er !





Hej vänner

Idag har det bliviten  . . dag av det också. Dagen är inte ens slut! wow? Just nu håller jag och Robert på med middagen inför ikvällen, vi ska bjuda middag på lite folk. Eller ja, Robert ska, inte jag :P Det blir dricka spel och massa snack antar jag ;) Uppdatering kommer säkerligen om hela kvällen, från början till slut. Puss på er <3



My day

Såja, nu är man så klart hemma från Malmö och allt som man kan tänka sig :D Påvägen dit så fick jag min frukost vilket bestod av cheesburgare och pommes :D Robert själv var mega nöjd över att få köra sin mammas bil - - -som han gasade satan med :P Det var en trevlig eftermiddag förstås, jag hittade INGET medans killen min hittade mängder ;) fast det var ju de som var meningen. Så smart som jag är hade jag förospått att jag skulle hitta något till imorgon kväll så jag tog inga "fest"kläder med mig vilket så klar var korkat :P detfår lösa sig helt enkelt ! Robert bjöd på middag :D <3 mums ! Kina mat !! Nej, nu ska jag och Mr mysa och se på den nya filmen av "Fast & Furious" :D sov gott alle!


 

















usch !






Jag bara gillar mitt hår mindre och mindre för varje dag ! !
SÅ nu är det bara blöööööööööö, fy och usch :(





sunny?

Mm, då är det åter morgon :D Vaknade 08.00 ochvar super pigg, förstår inte varför, så nu sitter jag här nyduschad och hur skönt är inte det? Jag älskar att vakna en Fredag morgon när man är ledig för att sen veta att man har en HEL helg framför sig, wow, det är såååå bra. När jag väl har gjort mig i ordning och packat klart blir det att bege sig mot älsklingen för att vi sedan ska bege oss till Malmö ! Det blir nog lite shopping och mat förstås :D mums !Han sa att han skulle bjuda så vi får väl se hur det blir med de ;) eller hur? Bilder sedan dagen kommer nog garanterat ikväll om han lånar ut sin datorn, den rakaren :D Ha en underbar dag så länge, så hörs vi lite senare ikväll !



dagens bild . .

En bild som helt enkelt får mig glad, därför delar jag den med mig :D och därför får den bli dagens bild !





hu?

Ja, då äntligen har jag tagit mig i kragen för att börja med läxan och klockan är 18:17 just nu är jag skriver :P grattis Desirée, du är så jävla redig ;) Men men, bättre sent än aldrig kanske? Det verkade inte vara så mega jobbigt heller, det kan nästan inte bli fel ! Dagen har varit härlig ändå tycker jag, var som sagt iväg och handlade med farmor för att sedan ta mig hem till henne efter och bjudas på goda bullar och gott pålägg ! Mums säger jag, efter det unnade jag mig med träning tillsammans med Johanna Lammer, det är väl redigt om något :D moahhhahah. Det blir förstås Idol åter ikväll, jag bara kan inte låta bli att gilla det programet, sorry :D vem vet, jag kankse syndar till det ;) Nu måste jag fortsätta :P



Mys !


Morgonens klädsel !




Jag älskar mjukis kläder, det är så skönt och känns bara så otroligt rätt ibland :D
Eller vad tycker du själv? Ah, jag tycker !





morning

God morgon !
Äntligen sovmorgon och det känns som en evighet sist. Om inte annat var det en evighet sen jag var ledig i alla fall, men nu äntligen :D Man vaknar av att min klocka ringer, var tyungen att ställa den, ska iväg med min kära farmor och handla. Vädret kan mna ju inte påstå är det alldra bästa, men visst funkar det kanon. Efter handlingen blir det säker middags bjudning tror jag, sen träning och det jag sparar till sist blir förstås läxan ;) Men uppdatering kommer säkerligen upp :D

"är livet en fest?"



.

Så, hur har min dag sett ut idag då? Jag har redan berättat allt väldigt kortfattat egentligen :) finns inget mer detalj vis ;) Jag och emelie hade konstiga samtal idag, var kommer allt ifrån :P Imorgon är jag då ledig. Sååå skönt, ska ta det lugnt och även göra läxan jag inte gjorde igår eller idag . . ajaj illa illa ! Fast man orkar helt enkelt inte alltid. Helgen är något jag ser fram emot, den ska bli trevligt. Ska träffa mina underbaring på fredag, har saknat dig som vanligt.

Men nu har jag borstat tänderna, krypit ner under täcket och ska när som sova. Fast först blir det NCIS :D
God natt på er <3




!

Nu sitter jag och Emelie i min underbara säng, lyssna på musik och snackar massa trams :D
Det blev en lång skol dag och efter en lång busstur så blev det räksallad på bullen och bönan !
Mums på det tycker jag, här få ni en fin bild på henne . . så får jag skriva mer om min dag sedan, ha det bra :D




 


denna dagens outfit !








en kväll som en annan kväll

Min kväll är ju verkligen ganska ensam, med Emelie vid msn :D
Tack för hjälpen med min underbara blogg !
Jag sitter här med mina flätor, min underbara mössa, tittar på idol och är sugen på varm choklad :D
När jag egentligen borde göra min läxa, ajaj !




en dag

Vilken dag, treåkigt väder men ack så underbar ändå !
Dagen började förstås med skolan, det var väl givande så men jobbigt när det tog över tiden så jag fick säga till att vi var tvugna att gå, lite pinsamt :S stackare. Efter skolan och den långa hemfärden med buss blev det kaffe med mys tillsammans med Johanna och Emelie på café Olga, visst var det ett fint ställe. Fast ingen klår vår bys egna "bullen och bönan" det är guld värt ! Efter en trevlig stund där blev det hem för att byta om och sedan stick för att träna. Det är alltid härligt efteråt men GUD vilken dålig kondition jag har xD haha fast jag är lika glad ändå!

Om ni vill veta vad dagens mat här hemma blev, så var det korv med bröd + att Desirée är grå hårig :D



Dagens outfit !


one day . .


Mohahahahaa :D


Wuoppidooo !

Helgen var trots jobb, ganska bra tyckte jag :) I fredags blev det paarty hos Lousie, trevlans. Det blev sedan en färd ner på celtic, det var mycket folk men dock inte så jag förväntat mig. Som jag nämnde så blev det arbete lördag 13.00 - 21.30 och på söndagen 06.45 - 15.15. Sedan på söndag träffade jag min underbaring <3 var så länge sen, blev verkligen glad över att han kom och höll mig sällskap efter en hårt arbetande vecka :) Det blev massa mys, med serien Criminal minds och chips ;) haha. Just nu ska jag se CSI miami, så har inte mycket er att skriva :D see Ya !


........................

Ja, då sitter man här ingen. Plugg och plugg, skit tråkigt. Jag har inte kommit mycket längre än igår, eller jo, jag vet vad jag ska göra. Problemet är att man ska skriva det så andra fattar, det är de som är så jobbigt. Man kunde gjort så man själv förstod, det hade varit nice. Jag ska ta en liten paus nu faktistk, ha de !

ohhhhhhhhh

JA, JAG TYCKER JÄKLIGT SYND OM MIG SJÄLV.... OKEJ !
Jag har en uppgift i skolan som jag måste göra och man känner sig inte lite pressad när det är första uppgiften (typ) man har !!!!!! Jag är fast, mitt arbete är överarbetat och jag har inte ens innehållet man skulle ha :O jaha, Desirée är överkör och ligger kvar där hon hamnade. Jippi ! blööööö... arg, besviken OCH smått irriterad.

I miss . .

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know
What am I without you?


blöööö!

Ohhhh, varför ska det vara så jäkla svårt att börja med en uppgift? Jag vet inte hur jag ska börja, vilket jag alltid har stort problem med. Fast sen när man väl startat brukar det bara flyta på i full fart. Men . . som ni säker redan förståt så har jag inte lyckats med en bra början, det suger röööööv !



Om jag gifter mig någon gång i tiden ska detta vara en låt som ska delta i min dag !
Bara så ni vet det!


Tiden?

Då har Desirée varit på läger med sin nya klass från Tisdag - Onsdag ! Vi befann oss på Åhus Bygdegård :) det var ganska mys men inte så modernt om man får uttrycka sig på detta vis :D Sedan kan jag ju också säga att man inte gick hungrig. Det var något att äta 10.00, 13.00, 15.00, 17.30 och 20.00 :P mohahahah ! Maud är gutt. I alla fall så blev det lärar känna lekar och lite så. Kvällen avslutade vi allesammans med brännboll och mys runt en brasa. Sängarna var inte så himla bekväma, men varför klaga? Jag hade någonstans att sova i varje fall!

Tanken slog mig dock på detta lägret att jag saknar min gamla klass :/ inte bara själva klassen i sig utan saknar lägret vi var på när alla 3:or var med. Tänk ändå sånt mys vi hade trots allt :') Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden. När det inte fanns så många måste och så många men. Nu är man snart vuxen (eller det är man redan) och måste ta sitt ansvar. Eller ja, man måste redan ta sitt eget ansvar för sina handlingar. Livet blir något helt annat. Folk förändras, hittar nya saker som HELT plötsligt blivit så mycket viktigare. Det är inte alltid en dans på roser men inte heller tvärt om, man bara funderar på allt det goda men även allt annat som hänt. Våra positivt tanker leder ibland in på det negativa.

Tiden bara springer iväg, men ibland känns det som att jag står kvar.



Min helg !

Fredag:
Fredag var toppen och helt lugnt skönt :D Det började förstås med att åka till skolan som slutade klockan 12.00, härligt. Man kommer hem, vilar sig sedan blir det att ta tag i sin krage. Min lära mamma och jag började rensa min garderobe :D jiiiiiippii!!!!! Det blev ca 5 säckar som någon var halva och någon lite mer med kläder och skor. Tänk att kasta så mycket. Eller jag, det blev till miljöstationen. Min garderob kan man kalla blev ganska så tom. Fast inte sörja över detta. Efter mitt slit och mammas sällskap så blev det dusch och tillsist beställning av thi-mat. MUMS ! Det blev sen panacotta till en film som vi både halv sov igen, efter det criminal minds, det var en bättre serie ;) Det blev sist men inte mins sängen. Tack för en toppen dag och kväll mamma <3



Lördag:
Denna dag började med att man försov sig lite, jag och mamma hade tänkt köra till Nova Lund klockan 10.00 men vaknade 09.45. Men vi var klara så snabbt att det blev typ i tid ändå :D Vi hade bestämmt oss för att äta frukost där inne. Det böev en hel dag av en massa shopping. Jag kan dock säga att det inte blev för lite penga :S när jag kommit hem så räknade jag ut hur mycket pengar jag spenderat och det var nästan då så man fick ångest över att jag var fattig. Jag som ska beställa i katalog också, ajajaj. Men men, det var behövligt ALLT. Kommer kanske kanske in bilder på mina underbara fynd ! Det blev som sagt frukos och mys där inne. Vi var hemma 17.30 så jag hade en timme på mig att göra mig klar innan det var dags att bege sig till Johanna och Kim. Men snabb som jag är (eller hur?) så var jag klar innan man knappt hunnit blinka. Robert kom (som jag inte träffat på en tid, han var saknad <3) och vi stack. Det blev en härlig kväll där. Det bjöds på kyckling filé, sallad och potatis gratäng, sedan cheescake och en massa gott att dricka ! Det blev även ett jätteroligt spel, som jag tror hette "helt hysterisk".
Tack för en trevlig kväll.



Söndag:
Det blev att sova länge, eller ja till 09.30. Frukosten bestod av ---> rostbröd :D wippi! Sedan tog vi det lugnt. Johanna och Kim ringde och hörde om vi ville åka med och gå en runda på haväng vilket vi gärna villa :) Så 13.30 åkte vi iväg. Det var mega härligt, blåste inte så mycket vid havet. Efter rundan så blev det fika som Johanna och Kim ordnat, varm choklad och något mumsigt till. Det blev sedan en hemfärd i bilen fullt med trötta människor och en hund! Robet har åkt iväg sen en lite tid tillbaka så NU sitter jag lite här vid datorn i väntan på att klockan ska bli 19.00 FÖR DÅ börjar nya top model :D :D det ser man fram emot. Nästa söndag börjar även One tree hill, som jag förstått det. Me like <3




Vecka 36

Wow, vad tiden brukar rusa förbi en MEN dock denna veckan har gått i slow motion. Eller det är kanske bara en känsla tackvare att man börjat en ny skola och allt är så himla nytt? Jag tror nästan på den teorien. När jag jobbade hade jag nästan slutat uppskatta alla helger, för ibland hade ma  helgen mitt i veckan. Fast nu känner man verkligen återigen den känslan "att nu är det helg!" Så jag ser verkligen framemot fredag imorgon, eller rättare sagt HELA HELGEN ! Det ska bli så skönt. Imorgon blir det först skola, sedan hem för att rensa exakt hela garderoben för att på lördag åka och shoppa nya ;)

Veckan: Har bestått av en del. Som jag nämnde innan har det kommer mängder med information och man har fått reda på en hel del saker vi redan ska ha i "läxa" om man nu kan kalla det så på högskolan? Fast måndag och onsdag bestod ungefär helt och hållet av fest! Måndags var det paaaarty på skolan och det var faktiskt massa trevligt. Träffade ganska mycket folk, och händelserikt kanske? Sedan på Osdagen var det lekar för hela slanten. Folk var lite halv galna, lite utkläda och de söp. Vilket kändes som på bilden. ÖLBRÄNNBOLLEN . . typ i alla fall. Så klart vann VI :D det var blandat med sjuksköterskorna, socionomer och tandvårdare. NICE ! Efter det blev vi bjudna på taco och gott att dricka till. Efter det stack vi till en korridor lägenhet där befann sig alla möjliga folk. Både folk som gått där i ett år innan och som precis börjat. Där blev det lite "förfest" innan vi stack till kvällens disco. Det var också trevligt, men måndagen var ändå bäst. Nu ska jag berätta att det är precis därflr jag ser fram emot helgen ! :D Så nu ska jag kolla klart på CSI Miami innan det är tid att nanna kudden!  


Grekland

Min och Robert´s tid på Grekland var helt underbar, god mat och god dricka hela veckan.
Jag tackar honom för att han finns där i alla lägen och för att han visar mig vad kärlek innebär <3
Jag älskar dig !






Fler bilder hittar ni på http://dessan-.bilddagboken.se/p/main.html?#0


RSS 2.0