<3


23 månader <3


helghelghelg

Ja, ett tag sedan var det när man blogga. Men har inte haft tid och inget så har hänt under veckan :P Förutom att min kusin fylla år i onsdags, 15 år Linus boy ! dock i helgen har det varit nice !

Fredag:
Den bestod av TAKIDA, efterlängtat och helt fantastiskt! De var super bra live och allt var kanon. Ja, Robert, Johanna och Kim drog dit med hjälp av skyts, det blev mat . . . Mc donald, mums! Det hade inte jag ätit på evigheter innan dess. Det blev även cider och ÖL ? va? kan man tänka sig, händer inte varje dag! Och som sagt blev det takida takida takida! Tack älskling för du bjöd mig på detta <3 du betyder! Hemresan var inte lika trevlig då man satt på tåg ihopklämd jag och Johanna mellan folk som osa not goood !

Lördag:
Då hade mamma bakat lussebullar och saffrans-skorpor så det luktade MUMS och JUL i HELA huset :D Vi fick så klart smaka och det vad guda gott (Y) Sedan begav vi oss hem till robert, det blev mat lagning. Fläskfilé med klyfpotatis och sås. Potatisen blev hård och såsen misslyckad :P annars var det toppen :D Louise och Simon kom sedan med glass så det blev alltså glass med filmen "the proposal" den var bra med väldigt förutsagdbar :D

Söndag:
Idag består det av JULMARKNAD, eller jukskyltning kanske det heter tillsammans med Robert, Emelie och Tobias. Det ska bli mys.17.30 blir det man på thai :D oh så gott det ska bli! Skoja doja. Undra om varmvattnen nu är igång så jag kan gå och duscha, Det tycker jag att det borde vara :D

PUsshej!

la la la

Då var man och såg "New moon" igår :) Den var värd att se men ettan är ju så klart bättre. Denna nu var bra så, men boken var ju bättre. Det bli ju lite "overkligt" i filmen. Men snyggingen är nu inte längre Edward i filmen utan förstås Jacob. Det var i alla fall trevligt :)

Idag bli det mot tingvalla, jag kan inte riktigt fatta jag ska dit :P Det känns som hundra år sedan sist och det känns också som vi kommer vara bland de yngsta på plats :P Men strunt i det, de ska nog bli trevligt med lite alkohol i bilden (Y)

Jag funderade lite på Idol, är det bara jag eller är det fler som tycker att Tove ser full ut när hon står på scen? :O alltså hennes sätt att röra på sig? Tove . . ta en "rörelse lektion" för at inte se så full ut på scen !

Imorgon kommer killen i mitt liv till mig :) Ska bli trevligt för mig, men med tanke på att jag ska ligga i sängen HELA dagen vet jag inte om han kommer tycka det är så roande :P toooo bad for him ! moahahahahah

HEJ DÅ !

Snaaaaaaaaaart fredag !

Ahhhh, idag började skolan 09.00 efter middagen så åkte dock jag och Johanna hem :D haha. Vi var hemme 15.00 stack sedan och tränade. Till sist men inte mins blev det plugg :O usch, det kommer inte ta slut :( inte innan och efter jul i alla fall ! AHhhh!

Men vet ni? :D Jag längtar tills imorgon . . eller ja imorgon kväll. För först ska man köra till skolan 07.00 och är inte hmma fören 17.00, vilken toppen start :P Sedan blir det thai mat och New moon med damerna :D det ska bli super och massa skoj! Jipppppppi!

lots of love <3



MUMS !


like what?

Oj oj , söndag ! Ja, det är söndag och jag har varit så seg så seg och jag fattar inte varför :S Det var tänkt jag skulle plugga vilket jag gjorde . . lite i alla fall. Sen insåg jag att jag knappt kunde koncentrera mig så inget fasnade ändå. Men blev att läsa i boken vilket jag ska göra en gång tilli innan jag somnar :)

Man får lite ångest :/ detta känns så viktigt och det är ingen jämnfört med något annat !

Dagen har annars beståt av tv, tv, tv och åter tv :) Jag somnade även till lite en stund. Fast är det inte lite så en söndag ska vara? Att slappa och inte göra något alls? Vad består då veckan av?

Måndag - skola,träna och PLUGGA (ett måste)
Tisdag - skola sedan till Robert :D
Onsdag - ledig
Torsdag - skola
Fredag - skola sedan NEW MOON men brudarna
Lördag - vi får väl se vad den bjuder på?
Söndag - ja, undefär som denna? ;)

Nej nu ska jag fortsätta umgås med mig dejt TV:n, ha de bäst !

(Bilder sedan damkvällen igår kommer nog senare, inte jag som tagit bilder :D )



paaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty !

Ett tag sedan man skrev nu men har inte orkat eller haft tid !
Just nu ligger jag och myser tillsammans med Robert <3 sedan blir det tjej paaaarty ikväll :D det ska bli nice tycker jag ! Det blir middag och dricka, mums på det faktiskt !!!!

Killarna som verkade vara utråkade tyckte att de skulle ta och göra som deras förebilder genom att ha en killkväll :P det kan de ha. Det kommer ändå inte bli lika bra kväll för dem som för oss :D (Y) mohhahahahaha !

Nej nu ska jag fortsätta mysa, hej svej !


 


<3

Det är så tyst och kallt !


Gratulerar på Farsdag, underbara pappa !


så fint


en annan söndag

Ojoj, ja det har varit en ganska händelserik helg ändå. Man har inte suttit syssellös precis om man säger så. Det bestod av som sagt this is it med Emelie sedan på lördagen blev det till johanna och kim :) där blev det taco, glass, god drick och en bra film !

Söndagen blev dock inte riktigt som planerat, jag skulle till Robert idag men han är inte hemma än så tyckte inte det var lönt att åka till honom om han åndå inte är hemma :) smart tänkt va?

Nej, nu ska jag kolla in låtarna från IDOL för det missade jag ju :)

!

"Jag kommer inte säga att jag inte bryr mig, för det gör jag.
Jag kommer inte säga att jag inte är ledsen vid vissa tillfällen, för det är jag.
Men saknaden är för stor ibland att man inte kan låta bli och trots man inte kan göra något åt saker tänker man ändå på det. Jag vill bara en massa och begär, men jag tar inget för givet. Jag tar dagen som den kommer, det som sker det sker. Jag vill, jag vill <3"


fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyys !


"Det är slut på veckan, det är dags för fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys"

Precis som jag skrivit och som många säkerligen vet är det FREDAG idag, är det inte helt underbart? :D
Jag är otroligt glad. Ikväll blir det att bege sig med Emelie till Thai och äta :D GOTT ! det har börjat bli en traditon, äta thai mins en gång i veckan ;) Out fit kommer kanske ut sen, inte säkert ;) beror på :D

Efter maaaaaten, blir det att se bio. Filmen "thats it", ska bli skoj att se hur den är. Jag menar, man har ju hört mängder om vad folk tyckt. Både negativt och positivt förstås. Hm, undra om jag är sugen på popcorn eller något annat gott. Så spännande :D



Samtal mellan Desirée och Desirée . . .

D: -Hej Desirée
D: -Men hej, gud vad kul att höra av dig!
D: -Ja, visst är jag UR gullig :D allt bra med dig?
D: - Oh jaaaa, toppen. Detsamma med dig hoppas jag?
D: - Självklart, är du uttråkad?
D: - Eh, ja ? En aning kanske?
D: - Jag har ett tips!
D: - Jaså, vadå?
D: - Det är CRIMINAL MINDS nu, se det!
D: - Ja, det ska jag minsan göra, tack för tipset kompis ! <3

blubb blubb

Ah, vad det känns att det börjar närma sig en jobig situation i skolan :S Det är bara att plugga, blabla jag vet ! Men det gör man ändå är det så dryyyygt och jobbigt !

Robert, kom hem !

Desirée sitter nu och kollar på "halv 8 hos mig" sedan blir det "Mammas pojkar" och till sist "Criminal minds" :D Jag är värd det för JAH HAR GJORT läxa (Y) duktiga mig, jag klappar mig själv på huvudet ! hihihiih !

Sedan längtar jag tills min klänning och pumps kommer :) hoppas nu bara det passa !

Ching chong !



JAG VILL HA MITT LÅNGA HÅR TILLBAKA !


Det är Onsdag

Well Well, då är det Onsdag idag och det bara regnar (snöar i mellan åt) regnar, regna och regnar ! Ddag har jag även "egna studier" dag idag, härligt att slippa gå upp mega tidigt för att bege sig. Det blev klippning 10.30 dock så ändrade jag inte på det som vanligt :D JAG VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGAR INTE, det glr jag nog rätt i iför sig ;)

Det var sedan planerat att jag och Johanna slulle sticka och träna direkt efter men det blev inte riktigt så :P Det blev inte träning fören halv 3 så läxan började vi med lite över 4 :P Så tog lite in mer på kvällen :) men vad gör det? Nu är det mest gjort och vi laddar för vår eximination om 2 veckor ! ahhhhhh !

Igår var Emlie Nilsson här, det blev fruktsallad med linfrön och Desperata husfruar ! Trevligt med det, alltså.

Helgen? Ja den består av stora äventyr :) eller?
Nu blir det i alla fall GREY´S  !


 


we

Guuuuuud vad jag var trött igår :S Jag mådde illa på kvällen och hade värdens huvudvärk ! Det var katastrof, men jag överlevde :D jippi !

Dagen idag har bestått av skola och träning :) Jag har även blivit fattig på smink vilket gav ett resultat --> Jag fick åka och köpa nytt, vilket gjorde min börs tomm istället ! Men men, man kan inte leva snålt alltid! Så klart längtar man för övrigt till helgen igen, när gör man inte det liksom? Ja, fråga mig inte.

När jag satt inne efter en tur i regnet fick jag sms av Robert (<3) som undrade över om han fick komma till mig ikväll och sova över :O paff? Ja ! Men klart jag tackade JA med ett leende på läpparna :) Så han ska väl komma snart hoppas jag, sedan får vi se när nästa blir !

Emelie pung fisk, sorry jag inte kunde köra igår :S :P Vi får helt enkelt ta det någon annan dag här i livet :)



RSS 2.0