17 augusti - 25 augusti


Idag åker Desirée och Robert till Grekland - alot of love <3                
        



En Torsdag

Javisst är det så och det jag har att se fram emot denna helgen är JOBB ! :D woho ! Me like? Idag klockan 10.00 stack jag och Johanna in om till Kristianstad för att kolla på år blivande högskola. Vi gick där uta och det var chockerande fint. Trodde inte det var så fint, och lätt att hitta ;) Nu hoppas man på att det är fint inne också ! Ganska stor och fint samlat. Efter det stack vi in till centrum för att ta en fika och gå in om i en liten affär. Där fann jag mig en lite skinnjacka och en t-shirt ! Bild kanske kommer in på det senare, vem vet? :P haha. Vi var hemma igen 14.00 för då var det snart tid för Johanna att dra till jobb och lille Bamse. Vad har man sedan gjort? :P ja, itne mycket. Tagit det lugnt, spelat lite och så. Fast vet ni vad? :D Efter maten ska Desirée bada i karet, vilket ska bli skönt ! Avkopplande och toppen. Nej, nu ska jag otroligt nog äta :P mohahahah !

lever för att jobba?

Tänk så många människor vi är på vår jord, tänk så många som har jobb. Vi klagar för vi orkar inte och det gör jag med säkerligen hundra gånger i veckan ! Fast man tänker " Jag tjänar mina egna pengar, kan leva som jag (som sagt) tjänar" Men vi tycker vi får för lite för vårt arbete och DET är något som oftast är sant. Vissa kan slita och får inget alls medans andra inte gör alltför mycket och får samtidigt så mycket mer. Vi ska inte klaga, tänk på de som inte ens har ett jobb, inte kunna köpa mat, kläder eller kunna få ihop till en enkel bostad. Varför skriver jag då allt detta för att ni ska läsa? Jag har ingen aning !!!! Men i alla fall jag lever inte för att jobba utan jag jobbar FÖR att leva :D ha en underbar kväll.
Is it true?    
                          

längtan?

Ett ganska bra tag sedan man skrev nu, jag ber så mycekt om ursäkt. Nej, men man har jobbat och sått i + att det var så suoer fint väder i helgen att man bara inte kunde sitta inne. Det har visat sig på mitt stackars rum som är i en enda röra ! Jag satt just och funderade på om jag inte skulle ta mig i kragen och kanske börja med det? Fast då blev det att skriva packlista istället :D om en vecka nu kommer jag förhoppningsvis ligga på stranden och njuta av greklands värmen ! Ojoj, vad jag bara längtar. Min underbaring kommer få dela all min glädje! Det kommer nog bli toppen <3 Helgen bestod i alla fall av födelsedags firande, mys på lördagen med pizza och bad sedan till sist en liten cykelrunda på söndagen. Det är nice ! Solning varje dag också förståss :D vi hade 32 grader i vår poooooooooooooooooooooooooooooooooooooool ! Nej, nu ska säkert min mamma snart vakna så vi kan äta lite frukost!


miss U !

RSS 2.0