lördag

Hej gott folk !
Då är det lördag idag och jag har jobbat på för fulla muggar :) Tiden gick snabbt idag så antagligen kommer jag vara dö trött när jag ska jobba imorgon och på måndag så tiden kommer gå mega sakta. Men vem vet fören det sker? :D Idag blir det en lugn kväll, jag ska faktiskt umgås med min mamma och hennes väninna Sussi. Vi ska beställa thai-mat sedan blir det vin och annat gott. Snack framför allt och jag hoppas på lite spel om inte annat. Det kommer bli nice :D mohahahaha. På Onsdag är det dags att beställa resa, JIPPI ! Det ska blir kul hoppas jag på. Information om tid, var och när återkommer ;) Ha en fortsatt underbar kväll <3

<3

Promise me you think of us as a time so wonderfull.
Promise me you think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.
"dead by april"


Jeskarla och jag?

Idag har varit en bra dag men samtidigt jäkla besviken dag :I Först var jag med mamma i Ystad vilket var toppen :D vi kollade på bilderna vi tagit från student och bal. Balen blev bra men student bilderna :O usch fy! Hoppas ute bilderna blev bättre :) :( Har även städat rummet idag. Sedan skulle jag ut och rida. Hästen heter Jeskarla och är STOR men fin. Tyvär blev det inte alls som väntat :/ Jag har bara mött på henne en gång så nu idag blev andra, hon var jätte stirrig och mega konstig, så tackvare att jag inte känner henne riskerade jag inget. Känner man sig en aning misskyckad? :O svar: Japp! Så mega trist som det kan blev, hon som har hästen verkade ganska besviken på mig, men vad ska man göra när man knappt känner till hästen? Tycker att kännas vid varandra är det viktigaste. Fast så ser väl inte alla det. blööööö! Jag var även inne på resebyrån i Ystad idag och pratade med en där om Greklands resan Jag och Robert ska göra :D jippi. Kim och Johanna har dock i för sig inte bestämmt sig än :) Så vi får se hur det blir. Beställa kommer vi göra nästa vecka i alla fall. Slut !

22.45

det är sant, jag är hemma och skriver i min blogg för att sedan se sex and the city (chockad?). Det har varit en lugn kväll på jobbet, det var även skönt att jobba kväll faktiskt. Skönt med lite blandat i allmänhet. Vill inte jobba mer denna veckan :O Jag har fredag, lördag, söndag OCH jäkla måndag också :( blöööööööööööööö ! Fast orkar inte skriva mer :P Så vi hörs imorgon. God natt :)

Jag saknar :/

blandat?

Ojojoj, gårdagen var tuff på arbetet, för det enda jag tänkte på var att jag ville HEM ! Jag var trött, i för sig lagom varm men blev sedan övervarm och ville försåts ligga på stranden och ha det naaajs :D men men, man ska inte klaga. Jag får pengar för mitt arbete och lön är ju något jag ser hundan fram emot. wowowowowow!  Innan jag körde hem åkte jag till Robert <3 han bjöd mig på gott kaffe och det blev trevligt prat i en timme :) När jag väl kom hem, ringde en gamal bekant till min moster till mig och frågade om vi skulle träffas. Hon har en massa hästar och jag har velat börja rida igen. Så jag gav mig av till henne då hon visade mig hur jag skulle ta in och ut hästen, var sadel och allat annat var. Sedan blev det en rid tur :D så härligt. Det var ca 3-4 år (om inte med :O) sedan sist så det kändes ganska ovant. På torsdag (imorgon) ska jag eventuellt dit igen om inget annat uppstår. Nej, nu ska jag börja ta på och sminka mig för att sedan äta frukost. Blir att jobba min första kväll EVER på mitt jobb, så det ser jag otroligt nog lite fram emot ;) börjar 13.00 så ganska skönt. Hoppas på något att göra hela kvällen men ändå ganska hyfsat lugnt idag. Ha de gott, mina vännen :D


god kvällens

Ännu en dag på jobbet idag, har en 6 dagars vecka :/ usch, bara ledig på Torsdag men tror dock jag överlever det. Dagen har ändå gott hyfsat snabbt idag och det gillar jag. Tycker denna veckan kan gå snabbt sen får tiden lugna sig liten skvätt! Ikväll har jag faktiskt träffat Emelie, otroligt? ;) :P Det blev massa prat, buzz (som jag förlorade på HELA tiden) och min nya skiva "dead by april" --> mums på den <-- Fast nu ska jag inte ta och skriva så mycket mer än att be er njuta av den fina bilden på skivan och min nya väska för nu är det tid för mig att sova. Börjar åter 06.45 imorgon !



*



Maybe I, Maybe you?

Jag känner en stor känsla av sånt som inte borde finnas, folk tar folk för givet och enligt mig är det något jag försökte sluta med för väldigt länge sen när en person påstod det. Vissa tror att en människa finns sidan om en i alla lägen, vad den andra än gör. Men folk orkar inte, folk orkar inte att stå där och vänta, inte heller att stå och ta emot och ta emot. Var tog all trygghet vägen? Var tog all tillit vägen? Nu mera när skolan är slut och man jobbar tänker jag så här. Man väljer vem och man väljer vad. Tiden tickar och går så himla snabbt, ändå känns det som att jag står kvar på samma ställe.
 
En sak är viktigt att ni läser nu, man är aldrig ensam om en sak, dit val påverkar mig och mitt dig, det är inte bara ens eget fel. Vi är i alla fall två om saken!                       
              
Maybe I wasn't there, It doesn't mean I don't care

"No one listen to your words"


                                                   

lite lite bilder från studenten















wow !

Desirée har funnit en underbar grupp som kommer förbli i hennes hjärta en lång tid framöver. De flesta känner igen en låt från dem men jag har nu lyssnat på alla låtarna från albumet och är hjälplöst förälskad i den. Det innebär att jag kommer att köpa den skivan så fort jag som möjligt kan !!! Låten som blivit så himla känd heter "losing you" vilket nu de flesta kan komma på vilken underbar grupp jag pratar om -----> dead by april <----- in my heart !


Midsommar

Jaha, då är det Fredag och jag är ledig + att det inte är vilken Fredag som helst (eller jo, det ser man det lite som men ändå) det är midsommar. Jag har antagligen för lite för mig nu på morgonen! Fast jag är leeeeeedig :D wohooo! Ikväll blir det att dra sig till Johanna och Filip, eller ja hemma hos Johanna men låter bra tillsammans :P och man försår. Det blir middag och annat skoj skulle jag absolut tro i alla fall. Jag funderr fortfarnade på när jag ska orka lägga in lite studentbilder, men det kommer nog närsom ;) Uppdateringar från kvällen kommer ju säkerligen ! Nu ska jag äta midsommar frukost !

Första dagen på jobbet . .

var en stressig dag. Det verkade vara bra, fast det gäller ju bara att vänja sig. Jag menar tänk nu, nu går jag bredvid en annan undersköterska i 6 dagar, sen rent plötsligt ahr jag helt eget ansvar för mina egna handlingar och jag ska sköta mig själv :O :P Hel skummt. Jag har till och med blivit fotad idag, så nu har jag ett sådant kort som alla har med bild och namn på så jag kommer in över allt. Så där står "Desirée Bengtsson - Undersköterska" KONSTIGT? Ja ! Känns likosm inte som jag, jag har ett yrke, är det klokt? Aja, första dagen på min avdelning började även brandlarmet :O två brandbilar kom i full kariär, men somtur var, var det ingen fara :) Uppdatering om mina jobbe dagar kommer skulle jag tro ;)

Allting har en mening, eller?

Igår kväll (tro det eller ej) så satt jag och kollade på en underbar film och då pratar jag förståss om "Lejonkungen" (Y) Nör jag satt och lyssnade på den första låten som gick i filmen sjunger de att - allting har en mening - och jag började genast fundera . . är det så? Har verkligen allt i livet en mening? Antagligen har det de, men ändå. Man kan börja fundera då, de som inte lyckas ta studenten eller gå ut skolan alls, vad har det för mening? Att de ska straffas och gå om skolan? Lära sig något nytt? Eller om man ska tänka på vänskap, varför förlorar man sina vänner? Vad har det för mening? Att man ska finna andra eller att de inte är värda dig eller tvärtom? Relationer då . . otrohet osv . . då måste det också ha en mening. Om en person är otrogen med en annan måste det finnas en mening, eller? Ja, jag kan sitta och fundera på detta i evigheter så jag får nog komma underfund med mig själv att sluta upp med det. Nu ska jag snart ner med mig och äta frukost, för det har i alla fall en god menníng !


Studenten den 12 Juni 2009

. . var regnig och blåsig men trots allt en helt underbar dag ! Jag vet inte riktigt vad man ska tänka i efterhand mer än att det var toppen, man mådde bra och alla var lyckliga trots att man såg ut som ett blött stackars djur i regn och rusk. Tack ALLA som gjorde min dag till så bra, framför allt mamma och pappa (till viss del syrran ;) ) som fick massa extra bry när vårt tält trillade ihopa och fick kastas i soporna. Bilder läggs ut när jag fått alla jag vill ha.
Tack för allt och för att ni finns <3


                                                                

några bilder från balen som jag lovat !




Ölbrännboll på Öjakrog i Ystad

Javisst, ni hör alldeles rätt !! Idag blev det ölbrännboll med sydgyms gymnasium och det var nice tyckte jag. Vissa klasser tålde inte skoj fast vem bryr sig om det, tråkigt men sant. Jag hade i alla fall kul trotts regn och kyla för jag mår bra av att detta är studentveckan :D såååå ballt ! Men i alla fall så åkte folket därifrån vid 12.00 och vi stack till Morgan och hade det trevlgt sen har bara jag tagit det lugnt :P Bilder sedan balen ligger inne på facebook men kommer även in några här och inne på min bilddagboken ---> dessan-.bilddagboken.se <--- Jag kan säga att jag hade en helt UNDERBAR kväll på Svaneholmsslott tillsammans med vännerna och Robert :) allt var bra och hade inte velat ändra på något. Förutom att det hade varit kul med någon vals? :S men men :D tack alla som gjorde min dag så perfekt, det kunde inte blivit bättre <3


5/6 2009

Idag är det bal, jag är spänd och mega lycklig !
Jag ska gå med underbara Robert vilket gör det så bra, du betyder <3


                                                                           

07.10 - gó morgon

Som vanligt nu mera går jag upp alldeles för tidigt och jag förstår inte varför. Idag ska jag köra in till Ystad + att jag inte behöver äta frukost hemma så varför gå upp så tidigt, men nu sitter jag här och är redan klar. Jippi? Nej, inte alls. Det blir frukost hos Op3a:s klassföreståndare Anna-maria, alla i klassen ska dit så vi hoppas inte på några sikare nu ! Det verkade bli en stooor frukost med allt möjligt, i detta vädret passar det utmärkt med varmchoklad, bullar från diana och apelsinjucie :D guuuuud så gotti gott gott. Ikväll blir det sedan lärarmiddag på vår skola och imorgon är det bal :O Jag blir helt nervös i min mage :S iiiiii. Fast ja, dagen skulle ju komma och det är de vi längtat efter så antagligen tar det slut lika snabbt det började :( :) uppdsatering kommer nog under dagen, så besök mig lite då och då ;) :D                    
                                                                            

Ah !

Sitter i skolan och bara väntar och väntar och åter väntar på att klockan ska slå 11.40 så vi kan börja vår lektion. Det vi ska göra då är att vi ska baka :D mums på det. De som inte är lika bra är att jag, Johanna och Sanna har kommit fram till att vi kommer bli extremt bullia och gå upp vikt ENORMT denna veckan, fast ska man gå upp i vikt får man gå ner dem någon gång i livet, allt löser sig nog ;) Efter skolan ska jag umgås med en efterlängtad Robert vi ska se "One tree hill" och eventuellt äta popcorn :D jiiiiipi. Jag har blivit varnad för att gråta mycket? :O ohho, inte bra kanske. Fast återstår att se om jag gör det eller ej. Nu får jag väl bege mig och ordna till mitt lilla liv i skolan ! Haaaaaaj i atlanten!


. . .

Uppdatering för er underbara paaarty människor där ute, det blir kalas ikväll och jag gillar det 

Tisdag som annars?

Nej, det kan jag kanske inte påstå direkt ! Jag defann mig på skolan 11.00 för att tömma skåpet som jag egentligen redan gjort, men tyckte inte att Johanna skulle få vara själv på skolan under alla de timmar som skulle återstå så därför kom jag då. Skåpet tog ca 2 minuter sen var det bara att vänta på vår otroligt onödiga lektion som vi skulle ha 3 timmar senare för att BARA fika ! ! ! Ganska onödigt om man ser det från min sida, fast sagt och gjort så väntade vi. Det blev att äta sedan stack jag och Johanna ner om i stan för att gå runder lite och njuta av det fina vädret. Det blev IsChi (eller hur det stavas) och promenad :D nice med sol! Hämtade upp Emelie och Sanna på stationen, fikade äntligen i en halvtimme sedan tillbaka till efterlängtade Tomelilla. Där gjorde jag vid mina naglar till alla festligeheter som ska ske nu fram till studenten och själva studenten så klart. Tackvare att mina naglar var så långa påstår jag ingen fejkande :D wohoooo ! Ikväll hoppas jag på ett lite kalas med Christoffer som ska ordna det tänkte jag, fast tror inte det blir av :P de orkar säkert inte xD blä på det i så fall, bara så ni vet det! Fast okej, jag sörjer inte i så fall, då blir det en kväll hemma med Desperate Housewives och en massa sex and the city, det kan ni lita på :D


1 Juni

Jaha, då var det den 1 Juni idag, tiden bara rullar förbi som ingenting förr ! Inte alls långt kvar nu och ja, jag tycker om att tjata om det :P Fast idag kom vår rektor till oss i klassrummet för att prata om srudentdagen, och i all ärlighet blev jag nästan helt nervös :S Sedan tänkte jag, herregud. Jag ska verkligen sluta skolan och alla vänner dras åt vars ett håll. Vad kommer hända sen? Hur ska man göra med allt? Börjar ett riktigt liv som vuxen nu? Jag blev nästan ledsen av bara tanken, japp så sant! Vet inte vad man ska tänke eller tro om framtiden. Jag kan inte ens gissa hur det kommer bli. Vågar inte heller för den delen. En sak vet jag i alla fall och det är att jag ska börja om på alla mina "sex and the city" säsonger igen :D jippi till det ! Idag blev det skola som vanligt sedan drog jag och Johanna till Lund. Jag köpte örhänge och en klämma till balen, sedan köpte vi båda vattenpistol, vatten ballonger och visselpipa :D :D Efter det drog vi till djur affären och jag är ledsen gott folk men jag tänker inte för ett öre nämna hur mycket det kostade eller vad Johanna köpte för jag orkar inte :P Fast en sak som blev dagens händelse måste jag skriva xD Johanna skulle gå in om i affären och fråga en sak så sa jag att jag körde bort en bit så länge för där kom bilar, när hon kommer ut igen ser jag henne springa i full kariär (och jag menar verkligen springa) efter en bil som höll på att köra iväg och jag bara tänkte va? :P Så jag tutade och hon vände igen och skämdes :D hon sprang alltså efter en annan person i bilen som hon trodde var jag haha och inte nog med det . . . bilen stannade också och tittade på henne xD stackas Johanna, men det förgyllade dagen. Hej svej lever pastej <3

RSS 2.0