Whay?

Varför är det nästan alltid så här . . . ?
När man jobbar är det stekhet att svetten rinner av en bara man går tio meter, sedan när man är ledig ska det vara moln och blåst så man knappt kan bära en klänning ? Så jäkla trist!
Får verkligen hoppas det blir riktigt varmt imorgon - lördag och söndag så jag kan få njuta något av något sommar. Det bästa hade varit och beställt en thailands resa för då hade jag inte varit orolig över att inte få njuta något av värme ! blö :( och depp . . ..

Desirée har i alla fall något positivt och det är att hon igår kväll fick sin smula av sin pappa :D jippi!
Det är en pegout bil som är lika gammal som mig själv (Y) och går super. Det enda jag är nervös inför VARJE gång är att jag ska få motostop :P hahaha. Har inte riktigt kommit in i det där med dragningsläget och växlingen än :P hoppas lite i mellan åt :D Men det ska nog bli fin fint.

Snart ska jag iväg och klippa mig lite :) Efter det blir det att ta med Emelie till Ystad, och antagligen blir det ingen strand så vi får hitta på något annat helt enkelt ! :I hej svej.









Snaaaaaaaaaaaart midsommar

Då är det midsommar imorgon gott folk och det innebär efter klockan 15.15 har jag ledig helg :D
Längtat som in i hundan ! Vill bara känna av att jag är ledig, vill, vill och vill.

Idag har jag hämtat kläder som jag skickat efter, det blev 3 klänningar, 2 linnén, 1 T-shirt, ett par svarta halvlånga byxor och 1 svart mini väska :) nice ! Jag fick dem av min mamma <3
Imorgon kommer förhoppningsvis folket med glatt humör och positiv inställning :)

Glad midsommar !

rubrik?

Då är det minsan inte långt kvar till midsommar ! :)
Hoppas på fint väder . . det blev jag som fick ha midsommar i år, vi blir inte så många ca 7 st och det kommer möjligen person senare på kvällen :) Det ska ordnas med ALLT, mat hit och mat dit. Vissa kan inte äta det och andra inte det, något tycker inte om det och en annan inte något annat :P men så brukar det väl vara och kanske, kanske är det tjusningen med det hela? Imorgon blir det arbete 06.45 - 15.15 !

Tack mamma, för att du hjälper mig med allt ! Du är alltid där när jag än behöver något, så som stöd eller hjälp med en midsommar fest. alot of love <3 . . . och jag vet du erbjudit dig Josefine Andersson ;) det tackar jag med för!


jobba på . . .

Hej å hå, jobba på !
Det var meningen att jag skulle börja jobba klockan 13.00 - 21.30 idag (Y) men det blev inte riktigt så.
Telefonen ringer och jag jobbar nu helt plötsligt från 21.00 - 07.00 och jag som gick upp 08.15 för att träna ! Antagligen kommer jag inte lyckas somna ikväll eller eftermiddag så jag känner mig pigg till i nat,, men så är det antagligen. Min lediga dag imorgon kommer heller inte kännas så ledig. Fast ajg tycker man  måste offra sig ibland :) Så är det i arbetslivet att man  måste ställa upp för varandra :)

Torsdag - Fredag blir det i alla fall att jobba morgon/dag ! Lägga sig tidigt? Svar: JA !

Nej, nu måste jag göra något när jag nu har ända fram till klockan 20.00 innan det är dags att göra sig klar !!




soooooooooooooooooooommar

Oh ja! Nu är det minsan sommar för mig med :) Kan inte sluta tänka på att skolan faktiskst är slut för denna terminen (Y) Nu ska jag verkligen njuta av att få jobba lite och av att vara LEDIG ! Jag ska må bra, inget och ingen ska förtöra min sommar :D Inte ens vädret . . ok?

Ikväll ska jag göra så lite som möjligt, känner inte ens för att röra på fläsket mera idag. Kom hem från skolan ca 12.30 sen stack jag och mamma till träningen för ett pass . . nice! Så man kan kränga mat rejält ikväll, det gillas. Imorgon har man lovat sig själv att städa på rummet och städa i garderoben då där ser för jäkligt ut, men är det fint väder blir det förstås solstol + pool :D och en promenad ska jag klämma in.

Kvällen blir minneskonsert för vår kära vän <3

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisdag

Ja, då är det som vanligt plugg som gäller idag :) Fast just nu har jag en pytte liten paus innan det är dags att börja igen. Man blir helt slut i huvudet av att sitta och plugga i 3 h men förr kunde man sitta en hel dag ! :O ojoj. Men så är det  . . jag har i alla fall något att se fram emot och det är sommar + sol och att det blir 2 h ridningen idag :D hur bra är inte det liksom ? :O :D Har längtat som in i attans ! Man längtar till och med till den dagen man har jobb och tjänar pengar så man kan skaffa sig en ! Ohhhh ja :D



Min gamla häst Bim <3



14 Juni

Var tar sommaren vägen? :/ hoppas på att den kommer väldigt snart för mna vill börja använda sina sommarkläder :D
Idag har jag bara pluggat och sedan varit med mamma och tränat :) Lite stolt fakritskt men guuuuud vad jag orkade lite :O nu måste man liksom börja om. Orkade knappt det jag orka för två månader sedan  . . riktigt sjukt.

Ikväll kommer Emelie och då blir det final utav Biggest loser OCH top model så klar :D det verkar som det blir jordgubbar till detta också, och hur nyttig är man inte då?????

Kusinen komma etta i sin ena SM tävling i helgen :D riktigt nice! Ligger nu 2:A sammanlagt. Jag satt och lyssnade här hemma på webb radion och i mellan åt vågade jag inte lyssna :S så nervös man kan bli av sådan saker :P

Nej nu måste jag verkligen ge mitt sista för idag när det gäller pluggandet ! Börjar bli hungrig också för den delen.
Hejdå !

ahhhhhhhhhhh, blir galen !

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag får ångest över mitt pluggande, detta suger !

hej hopp!

Då har helgen rusat förbi :) Jag har haft en mycket bra hlg och allt har varit bra (Y)
Lördagen blev också en lyckad kväll, blev bättre än väntat :) Hamburgare som nattamat blev ännu bättre !

Idag har dagen varit full. Eller egentligen inte men ändå :D Det började med plugg, sedan klippning och tillsist inköp av kort för att skriva inbjudningar! Mamma har haft lite beslutsångest över hur vi skullat göra :P men så kan det vara minsan! Får väl se om hon kan bestämma sig över hur hon vill ha det :)

Ikväll blir det en tripp mot Emelie´s enkla hem för att kolla tv ! Trevligt värre minsan :)
TOP MODEL OM NÅGOT, japp !

Nu har jag inget mer att skriva er, thing hej.


sooool

NU är det minsan slut, jag kan inte fatta att min första praktik som sjuksköterska nu är över :/ :)
Känns så klart bra men samtidigt sorgligt.

Vilken kanon väder det varit :D Blev helt chockad över hur varmt det var när jag steg ur sjukhuset och bara kände värme-slag mot ansiktet ! Helt kanon och jag vill det ska bli varmare så jag kan gå i bara klänningar alltid :D eller i alla fall nästan ! Jag är riktigt sommar människa, därför jag är född på sommaren :) värme, sol, jordgubbar, nypotatisar, bad, grillning, mys ute med vänner och bara njuta av hur underbart livet är ! Det är helt fantastiskt hur vädret kan påverka ens humör och sätt :D me like !

Ikväll kan ni nog nästan gissa vad som står på mitt schema - plugg :) Ska riktigt försöka känna mig extra peppad idag med tanke på att jag fått så bra omdöme på min praktik som jag knappt kunnat drömma om ! Guld värt :)


Desirée 14 år !


jag älskar sol och värme !

Soligt väder och endast en dag kvar på praktiken :D
Klart det är sorgligt men ser ändå fram emot det ! Sen börjar plugget på allvar. Sista tiden (alltså söndag, måndag, tisdag, onsdag) blir det inlåst på rummet förutom på kvällen då Sandra tar studenten. Efter studenten och torsdagen blir det åter inlåst på rummet fredag, lördag söndag måndag tisdag onsdag OCH torsdag sen är det SLUT ! för denna terminen (Y) Så skönt att jag nästan gråter!

Desirée vill ha häst :( jag vill verkligen. En hobby liksom, me like that (Y)

Fredag - Plugg sedan se sex and the city tillsammans med bäste Emelie-fis och äta på thai :) det gillas.

Lördag - Hoppas på sol hela dagen så man kan ligga i sin underbara trädgården och steka! För att sedan troligtvis åka till sommarnatta. Men så klart, allt kan hända :)

Söndag - sova tills jag inte är trött längre sedan PLUGG !

Jag ger nu upp mitt fina inlägg och beger mig till att sluta mina ögon en liten liten liten stund innan middag för att slutligen plugga kvällen lång. Eller i alla fall fram till Grey´s :D


RSS 2.0