<3

Helt ofattbart, du var så mångas vän och du kommer finnas i allas hjärtan <3


Torsdag

Så ja, duktig Desirée ! :O Nu håller du på med ditt pluggande och hur långt kommer du !!!! Nej, så hård ska jag inte vara mot mig själv, jag har fastnat i det jag skriver och vet helt enkelt inte vad jag ska skriva mer :S Jag verklige HATAR sånt ! och jag känner verkligen att jag måste bli klar idag för att slippa det i helgen :( usch, vad depp man blir. Först är det svårt att börja sen när man väl kommit igång en bra stund så tar det stop i huvudet! JAG VILL HA DET KLART !

Klockan 16.00 blir det i alla fall ner till Johanna, så spännande !! Emelie, det innebär inte så långt till dit heller :D oh jag tycker detta ska bli mega kul !

Ikväll blir det träning, själv . . igen :P haha. mycket träning själv denna veckan. :) Imorgon blir det bio "snabba cash" tillsammans med emelie tobias och Robert :) trevligt trevligt. och förstås tahi :D förvånade? Nej tänkte också det.

Men nu måste jag försöka komma igång igen :S

jag bara ÄLSKAR denna dans !


ME LIKE ALOT ! haha


?

Will I wake from this pain?

10 januari

Kvällen igår blev toppen :D det blev som sagt bio först och den var bra . . den var romantisk, rolig, och dramatisk :) efter filmen blev det kina resturange där vi prata och skrattade ! Vi for efter det hem till Johanna Lammer för att sjunga sing star tills vi blev hesa. Det blev till sist hem i sin ny bäddade säng :D Tack för en super kväll <3

Idag, eller denna kväll blir det istället till Malmö arena för att se "abba the show" tillsammans med Robert <3 :) han hinner ändå se den tillsammans med mig :D trots att han jobbar och det blev jag mega glad över ! ! ! wohooooo :D me like alot!

Nej, nu får jag väl ta och göra annat, tjing chong !




lördag

Idag är det lördag och det känns bra :) jag har hjälpt mamma att plocka undan julasakerna, hängt upp gardiner, lagat mat och tömt diskmaskinen :D så vi är stolta över vad vi åstat kommit idag ! Jag har även städat mitt rum så inatt blir det att sova i en nybäddad härlig säng :D gott ! Ikväll blir det bio tillsammans med damerna och efter det blir det mat någonstans. Det får vi ju se var det blir någonstans. Bion är i alla fall har ni hört om morgans :) Den verkar riktigt bra så hoppas på det bästa :D hihihi

tjing tjing !

I miss my love <3

:)

FREDAG gott folk :D jag praktiskttaget älskar att vara ledig nu ....... ! Tentan är gjord och den gick väl dock inte så bra :P haha inte kul egentligen men vad mer ska man göra? Jag får ta igen det helt enkelt.

 Idag i alla fall blir det Thai mat tillsammans med Emelie Nilsson och förstås let´s dance ! Me like alot . . det ska inte bli NÅGON läxa under hela helgen, punkt slut !

RSS 2.0