Negativ eller bara allmänt orkeslös?

Ja, då har jag kommit hem från Varberg och klockan är nu 22.26 ! Som jag nämt innan så är denna blivande vecka bara hemsk ! Jag är endast ledig på Torsdag och man känner inte att man får tillräkligt med lön. Vad lockar en då? Jajo, kanske att man inte bara sitter och gör inge tint eller ens kollegor. Det kan ju locka en. Men resten just denna vecka som kommer känns bara . . blö ! Jag vill inte att tiden ska g¨allt för snabbt men ack vad jag vill att veckan ska gå FORT ! snabba snabba snabba snabba snabba :D pleas. Filip gjorde mega bra ifrån sig, första heatet trillade han i start vilket gav resultatet att han hamnade sist (de var 40 st) men den kämpe han var tof han sig till 14 plats ;) diktigt ! Andra heatet fick han en toppen strat och låg 3.a men tyvärr skadade han handen som började blöda så det blev då en 11 plats. Men allt som allt blev resultatet sammanlag en 9.onde plats för Filip Bengtsson - > Grattis.
Nej nu måste jag sova om jag ska orkar, kämpa på Desirée, du klarar detta !

Natt

Idag är det Torsdag och det var meningen jag skulle få lov att spändera min tid på jobbet mellan 13.00 - 21.30 . . men då ringer telefonen. Det visar sig att de gärna ville eller hade behövt mig natte tid och det verkade ju spännande så jag tackade Ja och fick nu hela denna dag och kväll fri. Men sedan började jag fundera lite, jag kommer antagligen vara helt utmattade. Hoppas jag inte somnar :/ :P Kommer vara hemma ca 07.30 och sedan gå upp 11.00 så det blir endast 3,5 timmes sömn. Autch ! Men men, jag får helt enkelt sova i husbilen. För det kommer att bära av till Varberg där min kusin - Filip Bengtsson - ska köra. Det kommer nog bli ganska bra att följa med lite tror jag, trots den minimaliska sömnen och regnet som antagligen kommer droppa ner från himlen. Men som jag sagt, jag lever bara en gång och sova kan jag göra senare :) Ta dagen som den kommer och glöm inte att visa andra vad du tycker. Det kan bli det sista <3



?

Who knew?

Come what may

Allt går så fort, alla börjar bli vuxna (de som kan alltså) och vi kan väl inte bli vuxna. Eller? Jo, det kan väl även vi bli någon gång. Min mamma och pappa är hemma igen, det känns verkligen skönt. Det jag har framför mig nu är jobb --> tisdag,onsdag och torsdag. Sedan bär det av till Varberg för att kolla cross hela helgen. Veckan där på blir det jobb --> måndag,tisdag,onsdag,fredag,lördag och söndag ! PENGAR PENGAR PENGAR. Det går inte att tänka annorlunda i ett sådant fall. Den torsdagen jag är ledig ska jag bege mig till Lund i alla fall, det är en sak som är säkert. Och sen vill jag klart träffa på mina kära underbara vänner !


Saturday night?

I lördags jobbade man men kom tur nog hem till klockan 16.00, det blev en massa mys med grillning tillsammans med mamma och pappa innan de lämnade mig kvar i Sverige. De är på väg för att hälsa på min syster som in te jag kunde följa med till, men de får det nog helt mega bra. På Tisadg fyller Pappa år men den firade i Fredags, Trevlans. Efter man hade grillat med mamma och pappa så stack jag ner till Johanna och Kim, där även Josefine, Frank, Jim och Johan befan sig. De satt och hade lite drick mys och spelade :) Alltid lika kul att få komma dit, men jag bevarede mig själv utan någon sprit. Jag är full laddad inför marknaderna ;) wohooo, det blev sedan tillbaka hem för att fortsätta lite mys här hemma !

Jag fick även denna lördag reda på att jag blivit antag till högskolan i Kristianstad som jag hade som första val :D det är i så fall till sjuksköterska. Mamma och pappa sa hur stolta de var över mig, det känns verkligen underbart att höra det från sina föräldrar <3 tack !

slö?

Idag har man varit slö och jag som inte har gjort något alls jobbigt. Kanske det som har varit problemet? :/ Det blev i alla fall färd mot Ystad i 3 timmar tillsammans med Johanna, Corinne, Sandra och Josefine. Vi kollade lite i affärer och sedan blev det lite mys på E.house sedan hem igen. När man väl var hemma tog man det lugnt innan middags dags. Just nu sitter jag bara här och pappa ringde precis från farmor och frågade om jag ville ha fika, men det fick bli ett nej idag. Förlåt farmor, men du kan få lov att bjuda mig på middag på Onsdag :D det tackar jag gärna och tar emot. Så slipper jag göra mat, usch ! Kan inte göra mat. Imorgon ska man fira pappa, men goá pappa. Är så tacksam för er, min familj. Stöttandet ni gör för mig, är så glad för er! Fast nu ska jag göra något som antagligen inte förvånar er det minsta, det ska bli sex and the city <3

"Jag vet en historia, som inte slutade lyckligt"




. .

Denna dag (8 Juli) umgicks jag med Emelie Nilsson, det blev bullen och bönan middag. Det bestod förståss av röksallad, den är så gooooood ! Länge sedan man åt där, dock blev "madaroen" lite förstörd av olika själ. Trist men otroligt sant. Det blev kaffe och liten mjukglass senare. Detta avslutades med en mega mätt mage ! Men ack glad och mätt var jag.

Men nu över till min nuvarende fina dröm, en ny mobil ! Den är så fin och jag vill jag vill jag vill ha den. Har tyvärr inte råd just nu, men får önska mig den och hoppas på det bästa. Nej, nu ska jag gå, under har ni solstrålen :D W995

http://martinsson86.files.wordpress.com/2009/06/se-w995-red.jpg

Michael Jackson - Earth song


Måndag

Denna dag var mer än fullt upp :P eller egentligen hade jag inte så mycket att göra. Jag gick upp kvart över 8 för att göra mig i ordning, sedan begav jag mig till min kära farmor. Hon bjöd på stor och väldigt god frukost ska jag säga :D det blev prat och  bara allmänt trevligt. Efter det stack jag ner till Novakliniken och sedan hem igen. Efter en långtids väntan på min mamms körde vi ner till banken ch betalade resan :D (jag hade mardröm om det igen :S ) Det blev väldigt dyrt i min börs ska jag få be att tala om :O Det blev sedan kvantum och sost men inte mins kaffe hos min gammel mormor. Vi visade bilderna från bl och student, det är så härligt att visa sånt för äldre personer för de uppskattar så mycket och tar vare på stunden :) Det blev sedan hemfärd där man tog det lugnt och kände sig trött. Klockan 19.00 cyklade jag till stallet för att göra i ordning Jeskarla och Gunilla sin häst Z. Det blev ridning i skogen och det var så himla mysigt :D denna gången gick det bättre och ska försöka själv igen i veckan. Det blev skrit, trav och galopering ;) mums! Perfekt väder för att rida också. Det enda som gjorde att det blev jobbigt för mig men framför allt hästen var alla äkliga FLUGOR som flög vid deras huvud och bet dem i rumpan. Stackare :( Nej nu ska jag bege mig !

En dag för sent?

Ojoj, jag har ju verkligen inte skrivit på länge :S så pass länge att jag nu inte vet vad jag ens ka skriva i detta inlägget. Men i alla fall, i helgen har det blivit stranden på lördagen, sedan på kvällen blev det super mys med grillning och kubb spel hemma hos Kim, Johanna och lille Bamse. Tack för en bra kväll! Dagen efter det, gick man upp runt si så dära 10.00, åt frukost ute för det var ju bara så varmt, eller kvavt kanske? Det blev i alla fall att sticka och kolla killarna när de spelade fotboll och hade sig (då menar jag Kim, Robert, Jim, Frank, Andreas. Ja ni förstår) dock efter ett tag började det SPÖ regna så när man väl cyklat hem lovar jag att jag nog inte var torr någonstans :P haha På kvällen begav jag mig till Emelie Nilsson för att förfesta innan Kulla. Det regnade som sagt och vi hade lite besluts ångest men bestämmde oss för att åka. Vi stod nog utanför i 1 timme (om inte mer?) sedan kom Kennie och tyckte vi skulle in och Emelie anklagade min och Sanna för att vi inte gått in tidigare :P Jag, Emelie och Kennie gick in (Sanna åkte hem) När vi väl kom in var det inte mega mycket folk man kände, och vi betalade 150 kr för detta ! Emelies fel. aja, gör inget om man blir 150 kr fattigare, eller hur emelie? Glöm inte min 25 spänn ;) xD hahahahahah ! Nej, nu böjar min stackars mage kurra så nu får det snart vara mat innan jag beger mig och ska rida! Ha det bra, hörs snart :)

30 Juni 2009

Denna dag spänderade jag tillsammans med min underbara kärlek, Robert <3 Vi hade en dag för bara oss två i med vi firade vår 1,5 års dag. Tiden går så himla fort, tänk att vi varit tillsammans så pass länge. Fast jag gillar det så klart! Dagen började med att jag vaknade utan någon Robert vid min sida, han hade gett sig av på en arbetsintervju, fast så klart kom han sedan så han höll mig sällskap vid frukosten. Det vi gjorde vid frukostbordet var att vi hade fullt med kataloger uppe för att kolla resor :D Efter att vi uteslutet några så gick vi in på internet för att kolla läget med bilder osv, hur det låg och om det var fint nog för oss två ;) Efter vi bestämmt oss åkte vi ner till resebyrån för att beställa resan, det blev till Grekland på en Ö som heter lefkas. Jag ser verkligen fram emot detta nu! Hotellet vi ska ligga på heter Ionian Blue och det verkar vara super fint. Vi beger oss den 17 Augusti klockan 18.00 och kommer åter hem den 25 Augusti 01.05, tror jag det var :P Dock känner jag mig ganska fattig nu, men känner även att jag är värd resan! Eller vi är det, rättare sagt. Efter det gick vi ner till hamnen för att handla glass, massa mys och varmt var det. Sedan blev det hem igen. När vi kom hem så kände vi oss dock verkligen, verkligen varma ---> det gick bli ett dopp i havet :D det blev ju inte fören vid 17.00 så havet var ganska varm, när man väl doppat sig . . okej? :P Hel nice! Hem igen, dusch och ombyte till klänning. Vi begav oss till Marinan för att äta, det blev grillspett för Robert och kycklingspett för mig, mest om det intresserar er :) mums! Men gud vad ett glas vin är dyrt :O hehe. Efter det gick vi lugnt i det fortsatta varma vädret för att sätta oss och mysa med spel och lite god dricka. Dagen och kvällen blev hel lyckad.

Tack älskling för allt, du är helt underbar och du finns alltid där. I både vått och tort, i jobbiga och bra situationer. Du håller alltid min hand och visar hur mycket jag betyder för dig. Jag ser verkligen fram emot en härlig semester med dig. Du betyder så mycket för mig, som både min kärlek och vän. Älskar dig <3




http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Grekland/Lefkas/Accomodations/Pages/IonianBlue.aspx

RSS 2.0