tiden går





22 månader <3


Hemma kväll :D

Just nu sitter jag här tillsammans med min kära mamma och pappa :) Det händer inte så ofta att man bara stannar hemma och njuter av en kväll tillsamman! Så mysigt, det är tv för full pott -- > IDOL förstås <-- och en massa ljus tända :D ohhhhh härligt.

Dock fick jag reda på att min pojkvän ska till Norrland och arbeta. Han åker på Måndag och kommer antagligen hem när nästa helg är över :( blö, det suger liten aning. Det blir åter en massa dagar i mellan till nästa gång vi ses, åter över en vecka. Men visst överlever jag som tur är :D Det gör vi båda, men saknaden kommer vara stor <3

Nej, nu ska jag återgå till vårt mys :D me love !

:(

Desirée är ledsen över sin maskerad dräckt hon köpte idag :( Det blev inte alls som jag tänkt mig och det satt inte bra någonstans! Problemet nu är att det var dyrt och jag får antagligen inte lämna tillbaka det, vilket ger mig ganska mycket ångest. Blö på allt nu, jag ska tycka synd om mig själv för jag tänker INTE bära den dräckten!

:D

Idag är det också en ruggig dag :/ kyligt och trist! Fast dock så sitter jag inne och kollar på "Den lilla sjöjungfrun" :D mysigt värre ;)

Jag har en helt underbar vecka så jag vill knappt att den ska ta slut :D Måndag (idag) och tisdag går jag från 09.00 - 12.00 sedan är jag ledig onsdag och torsdag ! Tillslut på fredag går jag bara från 13.00 - 15.00 :D oh sen blir det paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty på lördag vilket jag skarpt ser framemot :D hej och hå ! hihi.

!

Gråt inga tårar mer för min skull, för du menar ingenting med det ändå!

rain like me

Hej ni !
Min helg har bara gått helt för fort, det innebär att det snart är skola i med det är söndag.

Det är en riktigt regnig mys dag, som man bara ska vara inne utan att får dåligt samvete. Just nu sitter jag hos Robert i hans nya hem, det enda negativa är att jag sitter helt själv och det hade varit trevligare med honom här <3 men ja, jag väntar på honom och det känns bra!

Helgen har innehållit en Fredag tillsammans med Emelie Nilsson, vi var och åt middag på thai sedan blev det Idol hemma hos henne, mycket trevligt tyckte jag. Förstås blev det en massa snack vilket man inte kan undan komma :D På lördagen blev det lite mys med mamma, vi gick en runda på Bo och kolla lite, jag börjar otrloigt nogverkligenlängta tills det är dags att dra fram ljusstakar, gran och massa sånt juligt ! Sedan längtar jag förstås till allt julbak, allt mys med de man tycker om ! Men jag kan längta på för det dröjer än så länge lite till i nu !

NEJ, nu ska jag göra något vettigt. Va?


Me like this song - alot !


äntligen

Allt för länge sedan jag uppdaterat mig, men min tid har inte räckt till :/
Mina dagar har innehållit en massa tentamen arbete tillsammans med min vän Johanna :) Vi haf kämpat på och är nu ÄNTLIGEN klara ! Nu hoppas vi bara på ett gott resultat också :S :D haha men det blir nog fin fint ! Sista dagen imorgon på skolveckan, tack och lov. Som ni förstår har jag längtat sååå mycket !

Efter vi lbev klara blev det en sväng ner om till höst marknaden. Min älskade mamma hade köpt nougat, ohhh me love !

Nu sitter jag här i väntan på Emelie fis som tar en jäkla tid på sig :I blö :P Men ingen är att vi ska se en film och njuta utav vår underbara nougat ! :D så snabba dig !!


*

Då är det åter söndag, och innan ens nästa vecka börjat längtar jag till den är över :/ längtar redan till Fredag eftermiddag (Y) då kommer jag må som en  . . äh jag kommer må gott helt enkelt ! Min söndag har egentligen inte innehållit så mega mycket, jag har bara tagit det lugnt ! Det blev repris av Idol förstås sedan skrev jag ner anteckningar från skolan och sen har jag kollat tv. One Tree Hill är bara så spännande att jag längtar till nästa avsnitt helt tiden ! hihi. Men nu är det top model och det är lika nice :D

Ha det gott, men inte för gott !


Fredag / Lördag

Fredag:
Igår var det som sagt fredag, det bestod av en underbara dag och kväll med Robert <3 Det första vi gjorde var att vi tog en fika i stan, mycket mysigt ! Satt där i värmen när det var kallt ute, bättre kan det nästan inte bli. Vi stack hem efter en stund till honom för att se avsnitt av nya One tree hill avsnitt :D oh gud så spännande ! Det är så spännande att man inte kan låta bli att se det i förväg :O blö ! Det blev sen middag, ungefär klockan 20.00 sedan satt vi där i köket tillsammans med han föräldrar och pratade om allt möjligt till ca 23.00, det var trevligt ! Till sist blev det "fast and frouriest, tokyo" (eller hur det stavas) :D och till sist sömn !

Klockan 04.00 ca på natten vaknar jag av att Robert håller på att rotar med något, så jag undrade vad han gjorde, så sa han att han skulle kolla klockan. Så tänkte jag, oh han välter säkert ut glaset med vatten . . och vad gjorde han :P Jo han välte ut glaset med vatten ! Sen sprang han där fram och tillbaka och ut och in genom dörren i säker 20 minuter ! Till slut la han sig äntligen igen, han fick en puss på kinden jag sa din klant, sen åter gick jag till min sömn och vaknade inte fören 11.30 !

Lördag:
När jag inte längre "fick" stanna kvar hos Robert så begav jag mig hemmåt :) De är ju mitt i en flytt så de har fullt upp. Hejahéja ! Jag och mamma stack ner och handlade glass och hallon :D Så familjen (förutom therese i norge) ska idag är glass emd varma hallon :D mums ! Det blir förstås körslaget också ikväll ;) oh jag gillar det ! hihihihihi !

Nej, nu ska jag dra mig innan det blir en underbar middag !



.


Folk lyssnar men ingen hör, folk tror fast ingen egentligen förstår, folk vill så mycket men inget händer !


jippi jaj !

Hejsan gott folk :D
Har inte blogga alls idag, har haft fullt upp faktiskt. Slutade inte fören 14.00 sen blev det att bege sig till Ystad för att få i sig vaccin, ja nu är det gjort och ingen återvändo :S vad säger man om det? jajaja ! Just nu sitter jag här med Emleie :D Vi ska kolla på Greys sen och det ska bli så nice :D Och nu ska jag hjälpa henne att ladda ner spotify, ha det gott (Y)



kallt sol väder !

Hej hopp i det soliga, kalla vädret :D
Idag är det faktiskt ganska fint ute, men trots det är det såååå kallt ! Jag och kyla går inte riktigt ihop. Jag är nog  mer en sommar tjej, eller värme över huvudtaget!

Igår såg jag filmen "dumpa honom", och visst den var helt okej men jag har definitivt sett bättre filmer :P Det ble så klart popcorn till, Robert´s popcorn men de förblev mina :D Han är saknad <3 :)

Ikväll blir det att bege sig till Emelie, vad vi ska göra är som alltid ett ? men det brukar vi ju även lösa. Något jag har bestämmt är att vi ska se Desperata husfruar, det är nästan ett . . . måste? :D Absolut ! Undra vad vi ska äta ikväll? Måste fråga. Och svaret blev att inte hon visste heller :D Så spännande.


Dagens outfit !



promenad

Det blev som jag sagt och jag känner mig nästan duktig :D
Jag stack först och tränade, sedan blev det en promenad med min undebara Bonzo hund.
Han är verkligen inte som någon annan hund vilket gör honom så speciell ! Sötnos .
Nu blir det lite om skrivning från ett block till ett annat, låter spänande va? Sen blir det film och popcorn :D mums !






True story

En dag i skolan, den gick bra, men fattar jag så mycket egentligen om mikrobiologi? :O Jag har inte funderat så mycket, jag kanske borde göra det. Får ut hemtentamen på Torsdag som man ska göra två och två, så Johanna Lammer får minsan ingen vila när hon kommer hem inte, för då är det arbete som gäller !

Nu när som helst, när jag tagit mig ork och mod, ska jag ner och träna tänkte jag. Hunden får nog också få en liten promenad sen ikväll om jag känner mig redo då också ! Ikväll sen hade jag tänkt att kanske se en film om inte annat. Kolla datorn, där händer ju så himla mycket :D Neh, men nästan i alla. fall. Blir kanske en bok istället, jag läser "stanna hos mig". Den är så sorglig. Handlar om en mamma som förlorar både sin äldsta dotter (runt tio tror jag) och sin make i leukemi ! Fy, världen hade rasat.

Nej, nu måste jag väl ändå ge mig av. För ju snabbare jag ger mig av, ju snabbare kommer jag hem igen :P

  





Bowling 10 oktober

















Söndag

Idag har det varit en riktigt riktigt rugg söndag ! :) Både positivt och negativt, det positiva är att man inte känner sig så mega tvingad att befinna sig ute i det fina vädret och det negativa är förstås att man inte fick något fint väder :P Fast dagen bestod av god frukost och en fortsatt fantastisk dag med älsklingen <3 Det blev promenad med hunden Bonzo i regnet sedan blev det bara mys !

Han är min och är helt underbar !

Igår blev det som planerat :D Det blev bowling tillsammans med Louise och Simon. Guuud vad skoj det är, trots att det går lite dåligt ibland. Men det är väl så de ska va. Trots det blev det ett helt perfekt resultat ;) Tjejerna är helt enkelt på topp och på G ibland, men killar . . sörj inte :D  Listan på topp och ner blev :
1:a Louise
2:a Desirée
3:a Simon
4:a Robert

Bilder kommer typ . . nu så fort jag förminskat dem lite ;)







planer !

Så, då är det väl ganska bestämmt om vad som händer ikväll :)
Ikväll blir det bowling sedan tror jag film och glass :P Vilken film eller vad för glass? Undra på för det vet inte jag heller. Det är jag, simon Louise och Robert Ek han själv ! Bilder blir det nog så fortsätt kolla in ;) ahhhhhhhhh!

Outfit !








new day

Hej morgon pigga :D
Eller ja, så tidigt är det iförsig inte men ändå :) Igår hann jag inte skriva blogg överhuvudtaget :O Var inte hemma fören ca 16:15 aedan blev det dusch och till slut kom mormor, farmor och bertil. Det blev god mat från mamma och massa prat, med lite idol i tv rutan! Tack och lov att Eddie gick vidare, han var verkligen värd det.

Nu ska jag om vilken minut som helst sticka iväg med min kära mamma för att gå en runda i stan sedan ta en fika :) Massa mys (Y) Vad som sker sen, ja det återstår att se. Uppdatering i alla fall :D




Dagens outfit






Rubrik

Då är man hemma efter en full dag :D
Det känns verkligen som man gjort något, inte bara suttit hemma även om det också är jäkligt skönt ! Som jag nämnde innan blev det träning först som efterföljdes av en underbar dusch. Efter det mötte jag åter Johanna på bullen och bönan där vi åt lunch, mums :D Det blev bakpotatis med skagen röra ;) Johanna tog bakpotatis med fetaost röra. Det blev sedan hem till henne för ca 2 timmars läxarbete. Svårare än vad vi nog hade tänkt oss :S Cellen är nog inte riktigt mig grej :P typiskt nog ! HAHA. Det blev en runda med Bamse och nu sitter jag och bloggar  iväntan på att det åter ska bli mat. Ikväll ska jag och mamma äntligen se "Flickan som lekte med elden" :D Gud vad vi båda har längtat tror jag :P haha. Men mysigt ska det bli ! hiih.




God torsdag

God morgon :D
Jag älskar att vakna på morgonen och veta att jag än nu ledig idag:D
Fast tänker jag sedan på imorgon så går jag ända till klockan 15.50 :S så det tänker v inte på :D
Nu ska jag snart äta frukost sedan blir det att träna tillsammans med Johanna, efter det blir det dusch och sedan lunch på bullen och bönan :D mums ! Det blir nog sallad åter igen för mig, den är såååå god. Men det tar inte slut där, Vi ska även gör läxan som ska vara klar till imotgon :S jippi :D Uppdatering förljer. Puss






.


"Gud,
ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra.
Mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden."


kväll, kväll och god natt

Då är denna kvällen över, tiden känns verkligen till att gå super snabbt ibland och annars ska den gå som snigel. Fast nu mera känns tiden gå snabbt och ja :P jag vet att det kommer gå ännu snabbare längre fram. Men nu är nu, eller hur? :)

Emelie har lämnat den underbara gatan för att återgå till sin egen, vi har haft en trevlig kväll med prat, kläd tittning och grey´s som var sorgligt faktiskt :S Vissa saker får en verkligen att tänka. Man borde göra saker på annorlunda sätt osv. Många lägger ner så mycket energi på att försöka ändra på det som inte går, istället för att försöka ändra på det som otroligt nog går !

Ett citat dycker upp som passat perfekt till just det, god natt med er alla :D <3



Onsdag

Dagen idag gick mycket lättare i skolan ! :D woho och som sagt då att jag slutade 12.00 gottit värre. Ikväll blir det att umgås med Emelie, det blir väl prat och Grey´s I guess ! :) Men det blir bra de. Jag vet knappt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket mer idag och nu bara sitter jag här i väntan på att jag ska äta :D Jag får i för sig äta precis när jag vill för maten är färdig lagad och klar. Så blir nog nu faktiskt, ni får njuta av den härliga bilden på mig Emelie och Pete :P




.


Dagens hemska outfit :D




Dagens tänkta hår outfit :D (blev dock inte så)


Min dag

Vilken dag, den har ärligt varit tröttsam och trög :S Man gick upp lite innan 6.00 och var sen inte hemma fören 18.00. Jag och Johanna stack direkt efter det till träning, var sedan hemma 19.30, åt sedan och duscha sen var man äntligen klar 20.15 :o :D Äntligen fick man lägga sig ner och det har jag längtat efter. Jag beställde sedan böcker till skolan vilket gick på 1800 kr för 5 böcker ! ! ! Det är nästan bud på att börja önska sig i julklapp. Dagen var sååå lång, jag höll nästan på att somna den sista tiden. Vilket jag gjorde i någon enstaka sekund bara. Nu kollar jag på Desperata Husfruar och det gör mig glad :D sen ska jag faktiskt sova. Imrogon blir det lite sov morgon i med jag ska köra sen sluta man 12.00 då lever man gott ! Puss på er <3



Dagens outfit



Hey all !

Då har ännu en Måndag snart rusat förbi, fast för mig var det en ganska lång dag idag kändes det som ! Vi har börjat med två nya kurser, det är prelinisk (tror jag den hette) sedan anatomi och fysologi, fy bubblan? :O usch ja. Fast det ena är praktiskt denna termin så blir massa stickande och andra roliga saker :D jippi. Det ser man ju så klart fram emot. Just nu känner jag mig bara trött, borde göra läxa men ack, jag orkar inte. Det får bli imorgon kväll. Går ända tills 15.50 imorogn :O blö ! Bit ihop :D Jag har nog fårr lördags jobb nu, alltid nice med pengar. Det är i en klädesaffär/arbetsklädes affär :P kan man säga så? Ja nu gjorde jag et i alla fall :D Nej nu ska jag försöka ordna med SKIT firstclass sedan blir det ONE TREE HILL säsong 1 gott folk !






great !

Hej Allesammens !
Ojoj, nu är Desirée tillbaka i Sverige. Jag har haft det så himla toppen i Norge tillsammans med sis (hennes boyfriend och Robert). Jag ville inte hem redan utan hade gärna stannat där lite till, verkligen ! Vi har festat, mys och bara haft det så jäkla bra! Jag får komma snart igen, men du ska nog först till Sverige :D jippi ovh fira Jul :D Bilder kommer in lite senare när jag fått in dem och allt. Ska försöka vara bätte på min uppdatering nu och det kommer jag bli ;) Nu blir det cold case :D



2 Oktober

Hejsan !
Jag hinnr inte med att skriva så mycket i min blogg, fast i för sig sägr jag bara att det är inget jag ska spändera tid på när jag är i Norg hos min syster för första gången :D Det är vrkligen trvligt och det är kul att vi kan umgås tillsammans ! Ikväll ska vi ut och äta och det blir eventuellt även bowling. Vem vet, det blir kanske ut vidare sen? :D Men de flesta ställena här har ca 22 års gräns. Ganska blö faktiskt, men jag tror vi kommer ha trevligt och skoj ändå. Bilder kommer senare :D puss !



mys dag

Nu sitter vi inne igen efter en tur i Stavangrns By :D Vi gick en rund, tog foto och fikade! Mys enligt mig,ikväll har vi planer och det ät tänkt att det blir paj (som jag hade med mig från Sverige) med sallad, sedan blir det chips dippa och spel förstås :D oh så skoj ! Vi får se om det även blir idol. Fler bilder kommer antagligen upp senare eller imorgon :D


1 Oktober

 

 

 

 

 

fort . .

30 September

 


    


Norge - Stavangern

Hej gott folk :D

Just nu sitter jag inne i Therese Bengtsson´s TV-rum och njuter av att vara ledig. Robert gör antagligen detsamma mitt emot skulle jag tro :) Färden var lång och då menar jag LÅNG ! Bussen sov man nästan från och till hela tiden. Det var som sagt från klockan ca 06.00 till 14.00 :) Vi hamnade till slut i Oslo därdet blev lite mat, och md det menar jag spagetti, mums! Sen blv det tåg mot någon annan stans i Norge som jag inte kommer på vad det heter. Men tågen blev från ca 15.00 till 22.30 OCH till sist blev det buss den sista biten från det ställt till Stavangern, så vi var därca 23.10 ! Vi blev upphämtade av Kim och Therese, förstås Rambo också. Han är så gó :D Tyckr i alla fall jag, mn kan förstå att Kim och Therese blir lite trötta på honom ibland. Jag och Robert fick ju världens bästa rum :D :O Dt är en 80 säng och i rummet funkar inte elementet vilket gav resultatet ett kallt rum och liten säng för 2? :P haha men det är lugnt. Jag sover i tjoktröja, byxor och strumpor :D Bilder kommer in snart, har inte riktigt tid nu, ska snart ut och gå med Rambo sedan när Therese slutat jobba blir det kaffe och mys !







RSS 2.0