Söndagens kalas !


Det mesta med söndagens kalas beskrivs med bilder då det är sååå mycket enklare :D
Söndags kvällen bestod i alla fall utav god mat, god dryck, kubb, musik med sång och dans . . och trevlig släkt förstås :D och en HEL del skratt !
Det var en bra födelsedag ( i för och efterskott ) för mamma och pappa (Y) hiihih



































Med en enkel tulipan . . .




Grattis på födelsedagen, pappsen <3


det var en gång . .

Vi säger att "Sex and the city" är verklig, vilket det säkert är för några tjejer där ute, så vill jag med ha det så !!
Tänk att vara några vänner som helt enkelt träffas några gånger i veckan och umgås, prata om ALLt ! Inte har några bekymmer med att dela med sig av sina hemligheter och problem. Vågar berätta. Att kunna gå ut tillsammans och festa bara tjejerna och leva livet. Man ser ju att inte de tjejerna är singlar och ändå kan göra så mycket tillsammans spontant utan att planera en massa när man ska träffas, det bara händer. Vad kul och helt underbart det hade varit :D
Så snääääälla ni tjejer, kan jag få vara en del i ert gäng? 4 blir 5 !?





(Y)

Regn, rusk och åskar . . det behvös nog lite sånt för att lätta på trycket i luften :)
Så tråkigt att folk jobbar när man är ledig, men sen samtidigt hade jag ändå inte orkat något :P haha!
Blir nog att umgås med mamma lite ller så funderar jag på att hälsa på min farmor (Y)
Robert jobbar också den lille . . men men !

     
Dagens outfit (än så länge)


måndag

Dagen blev väldigt fin i eftermiddag :)
Det blev då sol och bad förstås, mycket mycket skönt (Y)

Innan det blev det Ystad tillsammans med mamma :) Fixade present till pappa, fikade och sedan köpte jag ett haldband och några armband :D Mamma köpte med sig en fin klänning :) hihi

Jag har ju helt glömt att lägga in en bild på min underbara smula som jag fick av min underbara pappa <3 tack pappa, du är guld värd <3


Dagens Outfit


kortare än kort!

Hej hopp!
Snart kommer Rovert <3 till mig och då blir det förhoppningsvis bad i poolen och mys :D
Se vad som händer ikväll, kanske om det blir fint kan jag erbjuda mini golf . . :)


Sooooooooooooooooooool

Desirée har haft en mycket bra och en toppen helg :D

Fredag
Då blev det först minsan jobb från 06.45 - 15.00, sedan stack jag till Robert för att spendera min helg där <3
Det blev att göra sig i ordning för att sedan bege sig till Louise ( och halvt simon som halv bor hos dem) och hennes familj för att spela brännboll :D mycket kul ! Vi var ca 20 pers, tråkigt nog förlorade pappor och döttrar med 5 poäng och mammor med söner vann :O :P haha men skoj ändå. Det blev sedan grillning och mys med deras ursöta kattunge som var hel grå med blå stora ögon :D mega gullig ! Tyvärr har jag inte fått bilderna från Louise eller Robert än så det får vänta . .

Lördag
Det blev lite solning på Roberts altan men blev även att hjälpa honom lite med förberedelserna inför gästerna :D Johanna, kim , philip och Johanna kom för att spändera lördag kvällen tillsammans med oss. 17.30 kom de med sin snygga husvagn :) då de skulle sova hemma hos Robert. Det blev snittar, fördrink, grillat, jordgubbar, glass, snacks och en mängd med god dryck :p Det blev en ganska galen kväll :P det må jag säga. Ingen var nog förberedd på det xD haha. Lite skador på fingrar och dans förstås ! :P hihi. La sig 02.00 (Y)

Söndag
Blev väkt av att folket som sover utanför ringer in 08.15 (inte mycket sömn inte ;) ) för att de undrar om vi kan öppna för de är upp :P vilket gav resultatet av frukost på altanen i solen :D häääääääääääääääääärligt! Böt sedan om och begav oss till stranden ! Vilken härlig Söndag om något (Y) Sola bada från 10.00 - 15.20 för att sedan bege sig till Robert, packa och bege sig hem. Har haft en super härlig och rolig helg, tack alla som gjorde den skoj (Y) :) 

Alla bilder kommer från helgen, då jag inte själv tog bilderna :D

Måndag
Sol och bad idag också, dock blev det mest skugga då min hud kände det :D skönt !
Nu ska jag när som helst bege mig till nisse-pisse bästa Emelie :) Vi ska gå på thai och se tredje filmen av Twilight - Eclips (Y) hoppas den är bra! Hej svej ! 


RSS 2.0