hej svej

Idag är det i alla fall lördag, ny dag och nya tag !
Dock regnar det som in i, så Desirée har inte någon lust alls att ta ett kliv ut överhuvudtaget. Sorgligt egentligen för regn är ganska mysigt, om vi bara kunnat skippa blåsten. Fast jag får ta och hitta på något, verkade inte som om Gammelmormor befann sig hemma idag.

Ikväll ska jag vara taxi till mina kära föräldrar, de ska iväg till några vänner på fest. Så det blir för mig att ära thai, umgås med Emelie och kolla körslaget ikväll :D Heja Marie Picaso (Y) som alltid ! Vad mer behöver man säga? Nej, nu ska jag gå ner och vara lite social tillsammans med min mamma. Hej svej :D


ah, let´s dance?

KATASTROF !
Eller inte för att vara dum, men Mattias du var super duktig igår på let´s dance, men Claudia var snäppet mycket bättre !
Cecilia, du har vunnit en gång och såg inte att du var värd det en gång till :P :O besviken. Tobias och Claudias slut dans var bara mega fin. Blev super arb igår :P haha jäkla skit program !!!


fredag

Fredag idag, härligt fast jag varit ledig lite nu :D
Har inte så mycket att berätta idag mer än att min dag har innehållit att jag läst ut en bok, lånat en ny, gått en runda i det fiiiiiiiiiiiiiiiina vädret, varit med mamma och handlat och även hunnit ta en fredags fika (Y) :D Nu kollar jag lite CSI, det är lite nice!

Kvällen innehåller varma räk-mackor, familjen och Emelie :D
Emelie kommer och håller sällskap med let´s dance finalen !
Jag håller på dig claudia (Y)


Ett tag sedan :P


En händelserik dag

Ojoj, vilken super dag :D och väldigt händelserik ! haha
Som jag sagt redan blev det att ta en promenad i kronoskogen tillsammans med Johanna, Emelie och Bamse :D det var super varmt i min skidjacka :S :P dumt gjort att ta den egentligen. Men man vet ju aldrig om det är varmt eller inte.

Efter rundan sa Emelie att hon behövde tanka innan vi stack och handlade till vofflor, och visst kunde vi gå med på det. Det blev tankning på statoil, dumt ! När vi väl skulle köra iväg startade inte bil jäklen :O Emelies lånar bil vägrade starta :O Tur vi befann oss på ett ställe med mekaniker tänkte vi, men ack. En person kom och kollade på den och sa att "givaren" var kass, den behövde svalna för att sedan åter kunna kör. Jo skit heller! Den statade inte för det. Sedan tänkte vi att jag och Johanna kunde springa och puta så den kom igång så. Men sen kom en annan som hjälpte oss och vi hade sprungit fel :P eller inte sprungit fel med gjort fel inne i bilen. Man skulle ha högre växel och jag, johanna och meck-nissen :) men nej, den var . . . DÖ ! eller ja typ, den lät ju. Desirée fick ringa sin köra far, han och Desirées kusin Filip kom och bogserade oss med en fin liten lina. Filip satte sig i Emelies lånar bil och när pappa gasade extra fick han igång den (Y) WOHO! det var riktigt nice :D Så nu kunde Filip skryta lite om hur duktig han var ;) Jag och Johanna hämtade sedan upp Emelie efter vi handlat och stack hem till mig och gjorde våra efterlängtade VOFFLOR :D så de fick vi till slut tack och lov.

Det blev vofflor med sylt, glass, choklad sås, kola sås och saft i glas :D Emelie fick äta glass med "flarn" och choklad sås! Toppen, dagen kunde inte blivit mycket bättre :D och nu ska jag umgås lite med Robert som får sitta och kolla på mig vid datorn :P jippi för honom ! mohahahha ;)

 

 

 

 

 

 

 

 
 

soooool !

Oh härliga dag :D Super härligt och jag har gjort klart min läxa vilket innebär en massa ledighet :D underbart !

Idag ska jag, emelie och Johanna minsan ut och gå en promenad tillsammans med Bamse, efter det hela blir det vofflor, med Johanna och Bamse :D mm så gott ! Det är trotsallt voffeldagen idag. Det är till att passa på och ha en anledning att göra det ;) det gillar vi (Y) Efter en dag tillsammans med Johanna, Bamse och vofflor (lite Emelie) fortsätter det med Robert som kommer hem idag. Det blir att umgås lite med honom :) vilket alltid är lika trevligt <3

Bilder kommer in i eftermiddag :D för kameran ska med ut på äventyr, det har den inte varit på år och dar känns det som!



like me

Då är det onsdag, veckan rullar på som vanligt :)
Nu har man nästa "helg" kan man säga, ingen mer skola denna veckan men plugg hemma istället. Fast ganska skönt att slippa ta bussen, det blir ju lite sovmorgon istället nu (Y) Ändå kunde man inte sova så länge, men bra det också, länge dag framför sig.

Min onsdag ska som jag nämde innehålla plugg så gott det går, för det går inte jättebra. Jag försöker komma igång men det leder inte precis någonstans. Hårt. Det är inte långt kvar till praktiken, jag kommer vara hyper nervös. Precis som man alltid är första gången man ska ut. Kommer kännas konstigt att nu gå ut i praktik som sjuksköterska och inte undersköterska. Fast man ska kanske undvika att nämna det har jag hört :P

Jag kom även på nu när jag satt här och skulle börka med läxan att nu har jag haft raklugg väldigt länge och inte lagt in någon bild på det, så nedan får ni tå bilder så ni får se hur det "nya jag" ser ut :D haha





                                                                 



Cause there is no guarantee
That this life is easy
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I look at you

When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone


It´s a new day

Då är det Måndag idag :) en ny vecka har börjat rulla igång !
Skolan idag varade från ca 09.00 - 11.15 alldeles lagom enligt mig (Y) Vi spelade dock in en film idag så var ganska kul, det är ingör vårt "eximinations seminarum" nästa vecka. Kan inte fatta att kurs 5 snart är slut, den slutar Tisdag nästa vecka, förhoppningsvis :P :D haha.

Ikväll blir det att träffa Emelie :D Hon har dock inte mått bra :S så hoppas nu hon inte smittar mig med massa skit innan jag ska ut i praktik, för då hade jag blivit ledsen. Massa ledsen. Jag tänker dessutom se CSI ikväll och inget fruar, det är en sak som är så himla säkert :D

Imorgon blir det en skoldag till innan det inte blir mer för veckan, istället blir det plugg hemma :I :P
Det blir även rindning vilket ska bli skoj.


söndag

Kvällen igår bestod av 20 års fest hos Corinne :D
Det var trevligt med ny/gammla människor som man träffade, och jag tackar för underbart god mat !

Idag har jag umgåts med Robert, varit ute och gått en runda med mamma, handlat :) Tanken var även att städa, men det orkade jag verkligen inte göra när jag väl tänkte börja :P haha. Jag måste snart i duschen också, men orkar knappt :) Tar ju egentligen inte så mycket energi men ändå :)

Vänner, håll ihop!


FREDAG !

Uppdattering !

Robert blandar drinkar och jag är smakare, positivt eller negativt?
Det lär folket få avgöra imorgon ;) moahhahahaha


!

Konstiga Onsdag, inte konstig så men ändå.
Har nästan precis kommit hem och känner mig inte alls på humör :S sååå tråkigt.
Ni vet när man inte är glad men inte ledsen, på en nivå man själv inte vet vad man är. Inget speciellt fint väder heller.

Tappade precis min dator från halva trappan och ner, den praktiskt taget stutsade och det blev märke på både datorn och trappan. Datorn funkar i alla fall och det får man ge en tummer upp för (Y)

Ikväll blir det träning och jag HOPPAS verkligen jag är på humör för det i alla fall, hade varit skönt.
Nej, nu blir det snart att börja med läxa. Men vem skulle vara på humör för ens det?


En lång dag

Måndagen är över och det har varit en HEL dag !
Åkte från hemmet 08.38 och var hemma igen ca 18.15 :S dagen har inte varit jobbig i sig men den har varit väldigt lång. Hade man haft tur hade vi egentligen varit hemma 17.00 men ack, varför denna tur som ville förstöra ens dag????

Vi slutade 15.30 och man kutade ner för tredje våningen ut för att hinna med stadsbussen som gick 15.32 . . . ni tror inte den gick precis när vi kommit ner? Jo, där rullade den glatt i väg för klockan råkade stå på 15.33. Jaha, och vår buss går från stationen 15.50 så alltså 17 minuter på oss att försöka gå ner där som egentligen tar ca 30 min, jo halv sprang och till och med sprang i mellan åt. Var NÄSTAN framme 17 minuter senare och ser bussen köra iväg :O JIPPI! Surt värre att se ens buss köra iväg från en två gånger. Nej, det var bara att sitta fint och vänta i en timme innan nästa buss gick. Kvällen har bara rusat förbi och det känns inte ens som någon vile eftersom det även blev läxa hemma.

Fast inte ska vi klaga :D acceptans Desirée ! Det har i alla fall varit en otroligt fin dag :D lycka i varje dag. 


Glad ändå :D


Sweet dreams




Då har man varit och sett Alice i underlandet :D
Jag kan säga att den var absolut värd att se, ingen talan om den saken :) Fast kan även säga att Johnny Depp gör ju så mycket av hela filmen. Jag tycker han är för härligt. Nu har jag även hunnit se "cold case" men nu blir det nog att sova, om man lyckas. Lång skol dag imorgon, ihhh!

Natti :)


This is MY life !

Då är man åter på den söndagen när man tänker att helgen är snart över :P Samma visa varje vecka.
Jag har i alla fall haft en fin och underbar helg, från fredag till söndag som ännu inte är över.

Torsdag - Då blev det bullen och bönan tillsammans med Johanna och Emelie om jag inte redan nämnt det :P Sedan åkte jag till Robert :D vi hade en mysig kväll med The Guardian och popcorn <3 filmen var jätte bra !

Fredag  - blev bra. Jag hade det jättetrevligt. Först stora hotellet där det blev god mat och drcka för att sedan se hur celtic blivit med nya ägare. Jovisst, helt OK och jag hade det trevligt :D Någon bild kommer nedan.

Lördag - Det blev en dag för att inte göra för mycket :D (Y) stack till sjöbo för att kolla nya cross butiken där så klart kusinerna befann sig. Filip blev intervjuad och visade upp sin cross. Nice. På kvällen blev det melodifestivalen med Emelie som blev förkrossad över att Anna tog hem segern :P haha Jag tyckte den var ganska fin :)

Söndag - idag har jag pluggat lite och umgåts med mammsen ! Ikväll blir det thai mat och alice i underlandet tillsammans med Johanna L och Johanna N :D Det ska blir trevligt hoppas jag på!

Min vecka 11 består av massa skola :O hela veckan. Nu har man tagit det lugnt för länge så nu kommer allting med en gång känns det som :P :S Men vad ska man göra åt saken ;) :)












River flows in you

Just nu sitter jag hemma hos min pojkvän helt själv, han är på jobb-intervju och jag HOPPAS så att det går bra för honom :D håller tummarna !

Emelie ringde mig och frågade om jag ville med in till Ystad iag, och det hade jag gärna gjort men hade ingen bil här :/ hoppas du förlåter mig !!!!!!!!!!! hihi, ser fram emot att se dina nya brills :D

Ikväll gott folk :D då blir det middag tillsammans med Johanna, kim, Josefine, André. Emelie, Tobias, Robert och Jag. God mat och väldigt god dricka hoppas jag på :D det ska nog bli trevligt! (Y) det är ju trots allt fredag och jag är ledig. Jag älskar lediga dagar när man inte behöver stresse eller göra något speciellt. Det är fint.

Nej, nu får jag väl göra åt detta face :D



Don´t Dream your Life, Live Your Dream


Meet me halfway?

Måndag idag, ny vecka med nya tag !

Har precis suttit och gjort läxan. den är klar och jag har läst igenom den, kan iför sig inte säga att jag är världens nöjdas med den för den är riktigt rörig :S men men. Orkar inte sätta mig och göra om hela iheller. Så är det helt enkelt. Snart blir det solning för mig och Johanna. När vet jag inte för jag är helt för lat för att gå idag, och mamma har bilen. Illa på det ! uschusch. Inte konstigt man ser ut som man gör heller då :P thats life, folk !

Oj vad jag inte har NÅGOT att skriva om idag, så nu ska jag äta för jag är hungrig (Y)

that´s love





Tacka gudarna för den bästa, undebaraste och mest fantastiska kärlekshistoria på hela jordklotet <3


helgen

Ja gott folk, då var helgen minsan snart över :/ trist nog! Men man ska väl inte klaga, det gäller att acceptera det hela och ha gott tålamod i väntan på nästa helg helt enkelt :)

Fredag
Den blev lyckad och fin :) Bion var bra och sorglig.
Blev ju bjuden även på mat av Robert <3 Det blev på "Lottas" och för min del blev det kyckling (Y) mums
Efter det blev det hemfärd till mig för att bara ta det lugnt.

Lördag
En hel dag tillsammans med mina underbara vänner Johanna och Emelie
Vi drog mot Center syd klockan 10.00 för att se om vi kunde shoppa loss lite. Dock fanns där inte mycket :S det är en sådan period just nu innan vår och sommar då det finns få saker i affärerna ! :O Men ett par svarta/glittriga skor hittade jag :D ohhh vad de är fina! Efter vi varit där stack vi till Nova lund i hopp om att de hade lite mer fast det var liknande affärer. Vilket de inte heller hade :P Jag glömde min kasse på toaletten och gick in på samma 1 minut senare och kassen var putts väck :( ledsen jag blev ! Men samma där så accepterade jag sedan hela situationen och tänkte på så mycket värre det hade kunnat vara :O tänk så hade jag glömt mina skor där :O fy vad hemsk. För de skorna är jag verkligen glad för, massa kärlek till dem <3 På kvällen sen blev det kladdkaka-bak och beställnig på thai tillsammans med melodifestivalen och sedan filmen "allt för min syster" :) Tack för en underbar dag/kväll <3
Senare hämtade jag mamma och pappa på fest, även Robert :)

Söndag
Och så har vi kommit till den hederliga söndagen.
Jag gör inte allt för mycket, ligger i sängen tillsammans med min bakfulla pojkvän (Y)
Det blir antagligen snart film och lite kladdkaka som blev över från gårdagen :)

Ibland önskar man att allt ska vara så mycket lättare


Wonderful day

Vädret fortsätter ligga etta på top listan :) (Y) Det är verkligen super härligt.
Fast det är riktigt kyligt så lyser solen vilket gör det hela positivt !

Skolan idag har väl varit OK, massa meditations liknande saker vi pratade om och beröring (Y) :) Fast på en vård sätt förstås. Ganska intressant men man hade gärna spännderat förmiddagen i sängen istället.

Kväll blir det då "dejt" för att återuppliva den gamla goda tiden, eller vad säger du Robert? :)
Det blir bio premiär idag förr oss klockan 18.15  Ystad -- > "Brothers" heter detn.
Den verkade faktiskt ganska bra, vi får hoppas den är det också bara.
Handlade väl lite om krig samtidigt som det var en kärlekshistoria. Inte fått jätte bra kritik men jag få se vad jag själv tycker :)

Ha en trevlig Fredag gott folk (Y) Så hörs vi kanske imorgon efter att jag varit iväg på Center syd tillsammans med mina góa damer :D jiiiippppiiii !


I dream about 2008


Jag skulle gärna återupplevt den underbara tiden i Bulgarien <3

Det var super, tack flickor !
På bilden befinner sig jag, Jim och Corinne lite trötta :)


cold day

Vad kallt väder det varit idag :/ nästan hela jag har varit en stor istapp idag !

ÄNTLIGEN fredag imorgon, fast veckan har inte varit så fruktansvärt jobbig dock :P så jag klagar inte. Har nog sparat den mesta av läxan till nästa vecka vilket jag gjort rätt i (Y)

Idag var en väldigt onödig dag i skolan kändes det som, eller ja, alla dagar är väl nödvändiga för alltid lär ma sig något nytt. Satt och skrev upp folk jag täkt bjuda till min 20 års fest :D så det var vad jag gjorde (Y)

Ikväll blir det träning och jag ska bara slapna av och sova det bästa inatt för att köra sista dagen i skolan och avslut med vofflor hemma :D


It´s like spring

Oh, vad skönt det är när man står i solen ute :D Jag vill inte den ska försvninna utan bli kvar och värma upp vårt kalla land !
Så jag kan få gå i mitt favoritplagg --> klänning ! Jag bara älskar det, bara ett plagg att ta på och sen hänger det där :P Så skönt!

Ikväll blir det i alla fall träning, sen Grey´s :D ser verkligen framemot att se det (Y) verkar mega spännande !

Helgen ser man också som vanligt fram emot :D
På Fredag ska jag faktiskt på dejt :O tillsammans med Robert så klart <3 men han bjöd ut mig. Bir troligtvis mat och bio.
Så mysigt. Massa kärlek <3

På Lördag blir det som jag tror jag sagt, Center syd tillsammans med Johanna och Emelie. KLÄNNING vill jag ha :D

Nej, nu är det snart tid att bege sig :) ha det bäst!


Tv-kväll

Gott folk :D
Vi får inte glömma de två "vår-premiärena" idag, Desperata husfruar och Cougartown :D
Det ser vi glatt fram emot !

 


I know my self

Tisdag idag, och jag bara gillar denna veckan !
Fast inte skolans nya kurs börjat än, den börjar imorgon men ser ändå framemot den :) Snart ska jag med mamma inom till Ystad en snabb sväng för att sedan in till Tomelilla på Bo Ohlsson :) Efter det ska jag med töserna och sola så vi kan skaffa oss lite färg :P Behövligt i denna långa vinter som aldrig verkar ta slut någon gång :O

Såg en film med favorit skådepelerskan Rachel Mcadams igår tillsammans med Emelie :D massa mys ! "Reseresinärens hustru" hette den, var en fin historia men inget slår den underbara filmen "dagboken" <3 den är för fin. Me like.

Lördag ser man gott fram emot, ja fredag också :D Men lördag innehåller shopping tillsammans med Emelie och Johanna :D Problemet är dock att alla vill ha klänningar :S så först till att hitta den finaste :O ajaj illa !

Nej nu måste jag få något på mig så man kan vistas i det UBER kyliga vädret!


Mest för att jag gärna åkt tillbaka dit igen <3


RSS 2.0