<3


24 månader <3


<3

GOD JUL :D


lille-julafton

Idag är det lille-julafton och det är hur trevligt som helst :D dock börjar jag få ångest för jag har inte hunnit plugga och det kunde jag i för sg gjort under dessa 5 minuterna när jag sitter här men exakt typ nu så ska vi in till Ystad och fixa SISTA jul klapparna, så ja. Jag börjar få panik :O ahhhhhh ! Men jag får helt enkelt RÅ plugga efter jul ! och då menar jag verkligen RÅ plugga :S Ha en god jul allihopa och hoppas ni ägnar den åt oflk ni älskar <3

morgon

God morgon alla människor :)

Ja, då är det Måndag och det innebär att det endast återstår ca 3 dagar kvar tills julafton. Rambo kom precis upp i min säng och nosade i mitt öra :O nice? :P haha. Han är för söt, gos. Men nu sprang han ner igen. Men i alla fall, tänk ändå att det snart redan är julafton :D Jag ÄLSKAR presenter :D wohoooo.

Nu ser i alla fall dagen ut så att jag ska plugga lite nu, sedan blir det träning och Robert <3 Vi ska byta julklappar idag och vi får väl se om det blir att öppna dem idag eller vänta tills julafton. Han tyckte vi skulle öppna dem idag i med vi kunde göra det tillsamans då :) han ville se min reaktion? :P vadå . . tänk så bara gillar jag inte den så får han se den reaktionen :I nej skoja ;) blir nog hur bra som helst. Men nu måste jag börja !

fort . .

För ett litet tag sedan kom Johanna, Kim och André förbi :) de skulle hämta Bamse som är färdig passad utav gudmor ! Jag förljde med dem på en liten tur ut, liten mini promenad och det bjöds sedan på varm choklad hemma hos Nilsson/Lammer :) och Johannas goda pepparkakor, perfekt dag idag. Det blir ju som sagt gäster ikväll vilket också blir massa mys ! Weeah :D

Imorgon är det måndag och det innebär att jag ska träffa Robert :D vi ska byta julklappar. Vi ses ju inte sen innan jul och har ingen aning när nästa gång heller bli. Men that´s life, right?


vi ser det snöar

Hej folk i snö-yran :D

Det har verkligen kommit massa snö, det är så skoj, fast nu bara önskar man att det ska ligga kvar tills julafton. Vilket det inte verkar göra om man kollar vädret, Tisdag ska ju tydligen innehålla plus grader :O vad är det? Massa snö på jul ! Jag sitter i alla fall framför Tv:n och Bamse ligger bredvid mig och sover. Det händer inte allt för ofta :P Han har riktigt mycket energi den lille. Mamma och pappa ha beget sig för att hämta Therese i kastrup :S vi får väl se om de kommer hem med henne eller om de fastnar i snön någonstans :P Hoppas INTE ! Mormor och resten av gänget kommer 18.00 så får verkligen hoppas de är hemma tills dess :D Jag o´ch gäste funkar inte riktigt :) Jag är ingen bra värdinna precis :P om man kan uttrycka det så. haha. Det finns praktisktaget inget på tv, men jag njuter ändå. Hade dock inte varit fel med sällskap från efterlängtade Robert <3 men ack nej, jobba på du ;)

!

Oh, vad det snöar :D Jag tycker det är hel mysigt, fast så klart ingen höjade för att folk som är ute och kör eller liknande. Men att bara sitta inne och mysa i sitt hus och se det kalla där ute är helt klart trevligt !

Just nu har jag precis gjort en sommajobbs ansökan, såg i tidningen att anonsen var ute för folk som vill söka till undersköterksa. Det stod att ju snabbare ju bättre så nu har jag skickat mitt CV och personliga brev :D Helt perfekt. Nu ska man bara hoppas på att man får något också så klart :P Där man vill osv. Fast jag är inte den som är den, jag är helt klart öppen för förslag och har inga problem med att jobba där jag var i sommras för det trivdes jag med :)

Såååå skönt att man nästan har "jullov" nu eller vad man ska kalla det. Det blir ju trots allt plugg ändå men äh, det är snart jul och allt :D nice. Igår blev det ju som sagt "drag me to hell" med Emelie och thai :) Filmen var ju verkligen speciell :S :P Läskig men lite så konstig. Men nu har man sett den och det avr de jag ville ! hihi.

Nej, jag hoppas dagen idag går sakta, men jag längta ändå till maten ikväll som blir inbakad fläskfilé med gorgonsolasås, någon form av potatis och sallad :D MUMS PÅ LÖRDAG !

smått och gott

Så, vad har min dag bestått av? Jo, det ska jag berätta :P Inte för att det är något spännande men ändå!
Först blev det träning för sedan en skön dusch och en god frukost tillsammans med mamma :) Efter det blev det plugg hos Johanna Lammer och söta Bamse, eller ja så mycket vi orkade med. Helt sjuk vad trött man blir på allt plugg och åter plugg. Det blev sedan en lagom promenad i snön, jag kan inte påstå att mina fötter och tår var varma och goda :P Det blev sedan hem och ära bullen & bönan sallad :D mums på det. Finalen av biggest loser var KANON (Y) helt sjukt hur människor kan klara av att gå ner så mycket av ändrad kost och stöd av en tränare, det är respekt ! Jag fick sedan reda på att min pojkvän nog inte kommer hem, han bor alltså ute på landet numer vilet betyder inne snöade eller i hans fall lite ute snöad. Så han frågade om han kunde sova här, och visst kan han det. Han kommer ca 00.00 i natt och åker tidigt igen imorgon biti för han ska iväg och jobba igen. Så jag kan ju inte direkt säga vi ses för jag lär sova när han kommer och sova när han gå !

Helgen består av:

Fredag, då blir det äta middag tillsammans med Emelie på thai garden och sedan se film :) Äntligen ska jag få se filmen nästan igen velat se med mig ! Drag me to hell blir det, den är nog lite läskig och som vanligt är jag så hilma lätt skrämd :S så kommer antagligen darra och ligga under täcket om inte annat :S :P

Lördag, blir det nog bara att vara hemma om ingen kommer och hälsar på mig. Jag ska passa Bamse för första gången :D Johanna Lammer tycker nog jag är riktigt konstig :P Jag tycker det ska bli jättekul och hon bara kollar konstigt och skrattar. Men ja :P

Söndag, då kommer min kära syster hem och hälsar på. Hon är i Sverige över julen för att spändera den tillsammans med familj och vänner. Mormor, Bertil, Farmor och Blenda kommer hit, äter och myser lite :)

Helgen verkar ju ganska bra enligt mig :) Något som är tråkigt med mig är att jag ALDRIG lägger in bilder :I blö på mig. Men jag vet inte vad jag ska ta bil på? :S Jag vill ha en bra kamera som man kan fota lite roliga saker med . . eller ja ni fattar :P Om inte annat blir det nog en del bilder framåt i med det är jul :D niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice!

Sov gott, vänner <3


En liten historia som är sann

Nu har jag varit så himla duktig och läst lite på min läxa, imorgon blir det åter plugg så nu räcker det för idag tycker jag :D Medans nu när jag var klar satt jag och funderade lite och kom på en gång när jag var så snäll mot min kära kompis Emelie men hon tyckte först att jag var "konstig" och att jag "förändrats" :P Nu ska ni få höra historien :

En gång när Emelie hade varit iväg (kommer inte ihåg om jag var med eller om hon visat bild) så hittade hon en jätte fin klänning. Den var blå med ankare på, en lite havs klänning kan man säga :) men vid det tillfället kände hon att hon inte kunde köpa den vilket hon var depp över för att hon älskade den och ville bara ha ! Sorligt för henne tyckte jag, så en dag när jag var i samma affär såg jag denna klänningen och tänkte "haha bara för det ska jag ha den"  . . nej verkligen inte :P så var det EJ ! Jag ringde till lilla Emelie och berättade att jag tyvärr också blivit förtjust i klänningen men där var så mycket folk att jag inte hade tid att pröva den och behövde snabbt veta hennes storlek i den så jag kunde ta min underbara klänning, hon lät inte jätte förtjust men sa inget om att det var hemskt att jag skulle köpa hennes älskade klänning till mig själv :D dock så är jag en snäll flicka :) Efter telefon samtalet (fick jag reda på efteråt)hade emelie sagt att det var taskigt gjort av mig, jag förändrats och blivit kontig som gjorde så. Men ack . . Desirée ger klänningen till Emelie :D :D det var ju så klart planerat och det blev extra lyckat att du, min vän, gick på det hela! Så alltså blev klänningen en lyckad liten present från mig till dig :) <3

Men egentligen, vad trodde du om mig? :O Helt hemskt egentligen :P haha

En vän till min syster som var med när jag köpte den sa att det var riktigt vänskap när man kunde göra så, ge varandra saker utan att det egentligen behövdes och genom att ge saker betyder inte bara att ge saker som går att se och ta på. Utan det räcker med en handräkning vid svåra situationer eller bara en känsla. Så ska det vara för alla tycker jag :) Att berätta för varandra att man betyder något, att man alltid finns där och att man alltid ska kunna stå upp för sig och andra!

Detta är ett ganska bra tag sedan, men för mig är det ett gott minne !


Vinnare 2009


Gooooood song !


lite dagar !

Idag var en bra dag precis som igår :) Man kan börja med att berätta om går dagen !

Det blev att vakna upp bredvid sin favorit för att sedan bege sig mot Lund tillsammans med Johanna och Emelie :D det blev shopping, julshoppning men något blev det till oss själva ;) Johanna hittade mängder, emelie lagom och jag . . inget ! blö ! Men det löser sig :P

Idag blev det träning tillsammans med Johanna och efter det blev de frukost med då johanna och emelie på bullen och bönan :D mys !

Dock sitter jag nu och kollar på Tv, jag har lite dåligt samvete för jag inte pluggat i mängder :S får lite ångest över det. usch, men försöker tänka positivt ! Ska plugga HELA nästa vecka och det känns ju ganska bra. Eller ja, typ !

Fredag blir hemma mys med idol finalen och lördag blir skoj med vänner ! hörs.


Jag är sugen på hamburgare, men jag är mätt egentligen :D


sötast, ever :D

http://elfyourself.jibjab.com/view/VH13T4Q5VWBaMbzw?cmpid=ey_fb_self


söndag

Då är det åter söndag och helgen har åter gått i rallyfart ! :O
Jag hinner knappt ta det lugnt innan det är tid med ny vecka, men söndagen är inte över :D
Vilket jag njuter av !

Idag blev det plattfall i säng med TV :) igår hade Robert´s familj lite gäster, så blev lite god mat och dricka !
Det är även tänkt att jag och Robert sen ska till Johanna och Kim. Johanna och jag måste kolla igenom vårt grupparbete, som jag gjort en gång idag men behöver göra igen. Medan vi gör det ska Kim och Robert spela tv-spel :) sedan blir det någon mat. Jag är sugen på thai ! vad annars?

Nej, nu orkar jag inte mer!

Puss hej!

3 december

Oh, åkte till skolam 07.00 med buss och var hemma i mitt hur 19.00 ca ! Skolan är tuff det finns inget att säga emot det, och jag känner att jag kommer aldrig klara detta ! Jag kan verkligen INTE se mig själv som sjuksköterska inom 3 år :S usch, bara tanken på allt just nu får mig att må illa !

Men nu ikväll blir det bio tillsammans med mamma, så vill inte tänka på det !
Det blir den tredje och sista filmen av män som hata kvinnor, tror det heter "luftslottet som sprängdes" :) det blir absolut popcorn ! :D <3

Hur ser då min EFTERLÄNGTADE helg ut? :D

Fredag
Då blir det en såååå mysig hemma kväll tillsammans med mamma och pappa. Känns som man inte pratat riktigt eller träffat dem riktigt på evigheter så ser framemot detta. Det blir taco och idol så klart :D ohhh längtar !!

Lördag
Då ska jag nog hälsa på min gammel mormor för det var länge sedan det med :) och sen ska jag inte stressa ett dugg utan bara njuta av dagen och tänka att jag är leeeeedig ! Men på kvällen blir det till Robert, de ska ha gäster hemma hos honom och han ville gärna jag skulle med så, så blev det :) Meningen jag skulle träffa Emelie men hon har fått JOBB :D grattis <3

Söndag
Så långt vill jag inte tänka !


Puss på er !

1 december

Kan knappt fatta att den sista måndaen på året har börjat !
Det går ändå ganska fort när man tittar tillbaka på allt som gjorts, sen om man titta framåt ser det så låååångt ut, undra varför det egentligen alltid är så. Som jag sagt förr, om det går så "snabbt" nu . . hur kommer det då bli sen? :O

Dagen idag har beståt av  . . . skola?
Klockan 07.00 åkte man till skolan med buss och 18.00 var man hemma. Det blev sedan mat, dusch och till sist 19.00 la jag mig platt fall i sängen och började kolla TV ! ahhhhh, så skönt. Jag har nog aldrig längtat till min säng och mitt duntäcke så mycket som idag, det var super kallt i skolan. Nu låter jag MEGA negativ med jag är glad ändå :D för vi är typ eller praktiskttaget snart klara med vårt grupparbete och DET är nice ;)

Nej, nu är det snart Desperata Husfruar :)

RSS 2.0